Mie

2006-09-16
22:32:51

partikunskaper...valet ?!
...imorron e de premiär för o rösta...när de väl börjat sen bara följer de efter en hela livet man blir lixom aldrig fri...för rösta de ska man de ha ja hört...kan inte så mycke om politiken men en del grejer ha ja faktiskt lärt mej...

att rösta på miljöpartiet kan innebära att de kommer o bli skitdyrt o köra bil...alltså dom kan man ju dissa me en gång...socialdemokraterna känns lixom för extremt på de hållet...o göran går han verkligen o lita på ?! moderaterna extremt åt andra hållet lixom...folkpartiet de va lixom partiet ja trodde på där ett tag...men han e ju bara konstig den där lejonborgen...vikket tjat från hans sida...o så ha vi vänsterpartiet...dom e lixom mer okända sådär...kristendemokraterna kan ju räkna me o inte få min röst i alla fall...läste i en tidning att den där ledaren trodde på gud...visserligen inget fel på de...men de känns som att allt bara blir helt kristet så där på en gång...centerpartiet de ha man ju hört talas om...men fattar inte mer för de...o sen sverigedemokraterna egentligen de ärligaste partiet...dom säger de andra partier inte vågar...lagom invandring de låter ju vettigt även för invandrarnas skull...piratpartiet va e de för flum egentligen...inte för att ja e insatt i sverige men de handlar ju i alla fall inte bara om nerladdningar...linda rosings parti...ja säger bara de va e de för påhitt egentligen...

...o så ha man ju en blank röst me om man känner för de...ja kör på känsla ja...

Kommentarer:
#1: sidekick

Sverigedemokraterna är inte ett vettigt parti, de är bara dubbelmoraliska, de är själva kriminellt belastade och kvinnomisshandlare. Titta på expo.se avslöjanden om dem.

Annars är alliansen otänkbar. Alliansen sponsras nämligen av en kristen fundamentalistiska sekt vid namn Plymouthbörderna. En sekt skänker inte flera miljoner till alliansens valkampanj om de inte anser att alliansens politik kommer gynna deras kvinnfientliga fundamentalistiska rörelse. Sektens bidrag är ett bra mätvärde på alliansens politik, en politik som jag som feminist verkligen inte vill ha.
Varför? Eftersom jag inte vill ha en backlash tillbaka till 50-talets hemmafruar, en arbetsmarknad där chefen kommer få det ännu lättare att avskeda gravida kvinnor eller att unga kvinnor som sextrakasserats inte kommer våga anmäla i rädsla för att bli avskedade, tack vare centern-alliansens förslag där arbetgivarna kommer kunna avskeda utan anledning. Dylika förslag gillar en kvinnofientlig sekt, vi andra som inte vill gå sektens ärenden röstar rött.

http://www.aftonbladet.se/vss/val2006/story/0,2789,886773,00.html

Folkpartiets andra skandal: http://www.stockholmsfria.nu/artikel/7736

2006-09-16 @ 22:43:52
#2: Alexander

Kollade expo som du sa och enligt dem så är 10% av Sverigedemokraternas kandidater brotsbelastade. Enligt brottsförebyggande rådet så är siffran 20% för riksdagspartierna. Sverigedemokraterna är alltså Sveriges minst brottsbelastade parti.

Men det spelar väl mindre roll för experter som dig.

2006-09-17 @ 19:35:21
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: