Mie

2007-08-27
12:44:22

söndag alla festandes slappardag
de va de o de va inte jobb för någon...händer visserligen aldrig men när de mot all förmodan händer måste de uttnyttjas till max...inga tider o passa...vi bara va utan klockan...trots gårdagens sena slagg så vaknar vi i sällskapet redan vid 10 nått...jag tror de e eftermiddag regnet öser ner o rullisarna e uppe så de känns som värsta lampan som lyser på oss...de e inte jobb men de e frulle på fantan i vikket fall...så vi bankar på oss grannen...o så e de ja,louise, simon o grannen som intar fantasi för en stund...simon e klantig han glömde skorna oss väktaren som slaggade i vä så yepp de blir o låna skor av grannen helt enkelt...stackars liten hehe :)

frukost kändes väl inte helt rätt...men vi va på plats o de va najs ! efter nån timme på fantan hem o slänga in se upp för dårarna i dvdn...o så lite toast på de...en dusch...dagen bara flöt på i vårt glidartempo ! dax för lite fotboll...i näsum av alla hålor...de e asta som tar oss dit...o de kunde blivit vår sista stund i livet...nått j-vla stolpskott kör rätt ut från eko...han hinner bromsa o louise gör en stjärnräddning bromsar o svänger i sidan...de va nära räcket de...vi levde men andades i skräck...de va helt enkelt inte meningen att vi skulle dö just då...tur för oss ! innan fotboll en snabbis inom byn olofström där simongrabben bor...ett himla problem o hitta tillbaka till fotbollen men vi gör de o vi gör de me stil ! de va ju händelserikt på fotbollen...tjejen skadar sej på nått konstigt vänster så de blir sjukan för henne...o vi hamnar på akuten...så visst de va meningen att vi skulle hamna på sjukan förr elle senare denna dag ! vi firrar me bilen hit o dit...hämtar louise stuff firrar käk o allmänt tittar på beck...

sovning !

helgen ha ju minst sagt vatt intensiv...men de e så de ska va ! mindre nära-döden-upplevelse o mer skoj till folket !


nej om ja skulle dra mej till jobbet glidartiden e den som följer 13-19...de nya schemat gör livet till ett rent glideri o ja e massa negativ...de gamla schemat va bättre ! vi får se hur de blir me den saken...men så länge e vi glad i alla fall :)

tack så mycke hej ! ni e för sköna allihopa o så e de ju bara :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: