Mie

2007-11-10
19:18:31

efter tokjobb kommer fest !
om de gör efter denna tokjobbar dagen...e de inte mer än rätt att de står lite fest på schemat...ja menar man vill ju göra annat än o jobba i livet o jobbar man mycke får man uttnyttja så mycke av dygnets timmar som möjligt ! jag räknar med en spexad fest ikväll ! me spel o annat skoj sen vankas de utgång...ingen snefylla tack !

på jobbet; bullarna kommer oerhört tidigt så ja o wagge blev i extas o glömde besticken till frullen...de kom en svensexa o de e ju ganska uppiggande sådär på morronen den utsatte serverade kaffe o sjöng...de va underhållning så radion pausades ! kylen har låtit som man klämt en katt i den så därför lyckas louise o ringa disknisse av alla människor men han han va bra på de där...så nu ha vi en frisk kyl in me grejerna imon ! praons mamma kom o lämnade nårra kartonger me toffefe ! tack så mycke säger vi o önskar dej lycka till ! den andre rymmande praon träffade vi ju på donkan igår men de omdömet kommer ösas kritik som heter duga !

om ni känner för de så e de ja o louise som e på fantan klockan 6 imon...trots tokjobb o fest så e de bara vi som kan jobba så ska de serveras frulle så får de helt enkelt göras av oss !

over and out o hoppas alla glada vänner får en superlig afton :)




Kommentarer:
#1: louise

tack för sällskapet igår! Vi ses om 10 tim;)

2007-11-11 @ 19:46:08

i love this page keep it up.

2009-10-09 @ 10:05:48
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: