Mie

2008-02-28
20:43:51

onsdag torsdag o mie e inte i sitt fulla sinnesnärvaro
dagens 14-18 bjuder på tvätt på kapellgatan...lagom spexat om ja själv får lägga in en kommentar ! man e ju en skitgris utan gränser...så yes de e tvätt de e inte mer me saken !

gårdagen va de jobb 4.45-13 vad har hänt me mie inte en ända svacka trots 4 timmars sömn...energin kommer nog långt inifrån den e sparad...efter jobbet va de tänkt träning på schemat...men planerna ändras o en tvättid bokas om o helt plötsligt e de ja som vandrar ner till stationen karlshamn skulle få en smak av mie för eftermiddagen...men eftersom jag i vissa lägen inte alltid har 100 % koll sätter jag mej i ett tåg...tänker herrejissus här sitter man helt själv...inga tankar om vafö...jag printar in mp3n i öronen tar fram en metro sätter mej på plats o allmänt väntar på avfärd...o så helt plötsligt dyker de upp en kvinna i uniformskläder...alltså de här tåget ska inte köra nånstan...VA ?! men jaha jaja de e ju bara o hänga me ut för på de tåget verkar ja ju inte kunna hamna i karlshamn i alla fall...vi kommer knappt ut o ja blir lite stressad tusan mitt verkliga tåg går ju snart för bövelen ! jag hinner me o ja somnar som om de e inte vore en slump...väcks o hoppar av i ett regn ! minsta kotten o mams hämtar mej på stationen...mie tackar o bugar ! de e lite allmänt häng me kasson o ann-sofi...så klart e mitt stjärnskott me :)

dagens lektion i familjekunskap mie o eddie 2 år emellan...

vad heter din pappa ? - pappa
vad heter din mamma ? - mamma
vad heter dina syskon ? - pappa

jag blev mycke klok på svaren...ovanligt enkla svar om ja ser över de !

dagen som idag...emma o mie gör smörgåstårtor mängden e 7 o vi hjälps åt som alltid :) de e lunch de e allmänt allt ! telefonen ringer de e vår vän louise o vi stöttar dej o saknar dej ! efter ett långt samtal dax o lämna smörgåstårta me svetten i örat...de e till lärarförbundet...ja säger bara skattepengar skattepengar...mie går halvvägs lägger en blick på kartongen...nemen tjena o godda fel namn ! pucko ! va gör man jo man vänder på benen o går tillbaka som ett annat offer...ja e inte lämpad o lämna smörgåstårta...tar ja inte fel så ramlar ja o tappar den utanför...de e ju alltid nått...mie går o tar sig en vals för emma o getrud ! tar den andre kartongen o glider till lärarna...FAN säger ja bara ! men men livet går vidare o allt har sin mening...eftermiddan bjuder på tvätt...tack mie du e en renling ! sen e de ja o emma som biffar tänka sig att ja klenade inte av i vanlig ordning...emma går hem till kapellgatan o tar en dusch mie hon solar sig lite !

i kvällningen blir de nog film o packning...för imon alla göteborgare håll i er o flytta er på spårvagnen håll öron o ögon öppna emma o mie e på väg o göra stan osäker :) emma drar till halmstad o mie drar till linköping...tror på en goe helg...ledigheten ska uttnyttjas till max men som sagt mitt nummer finns på fantasi så kollegor i frågväg just call me så att säga !

puss kram alla o louise vi tänker på dej !

Kommentarer:
#1: Johanna (Fantasi)

Ha en superhelg i ledighetens tecken!! vi ses nästa då är det elin som är i fjällen vilket betyder att det är jag som står bakom fantasis kassa. det ska bli kul att få vardagsjobba med er lite!!! Glöm inte badkläder! ;)

2008-02-29 @ 09:53:28

NICE AND WONDERFUL SITE

2010-12-02 @ 15:05:12
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: