Mie

2008-01-31
23:23:33

hisskaos på kapellgatan !
de e sjukt allt kan verkligen hända här på kapellgatan...o för att de ska bli extra spexat ska man försöka involvera så många grannar som möjligt...efter en lagom bra dag på jobbet dax o agera festfixar o förbereda till emmas 20-årsfest imorron...efter gårdagens floppsamtal att vi inte fick inträda trappen för fest så fick ju rummet bli lokalen för fredagens stora festligheter...så de va planerat o tömma detta rum me allt vad de innebär...vi har ju inrett de snyggt som tusan så ut me alla möbler o då menar vi verkligen alla möbler vilket inkludera dom biffiga vitrinskåpen med glasdörrar...hissen e bra tänker vi ! men emma...kosan o ja e lite för svaga för de hela...funderar över manligheten i huset ?! men hmm kommer på att emme den lilla sjuklingen e stark som en man o kanske har sitt pojksnöre på besök...som en ren slump möts vi i dörren...emma o hennes polare på väg ut en svängis...vi upptäcker att polaren har en kille...han o emme är proffesionella bärhjälp...in i hissen ska ju skåpet...de e inte mycke rörelseutrymme men de funkar emme o pojksnöret får me plats i hissen ! skåpet ska till andra våningen där de inte ska äga rum nån fest...allt för att de ska va så helt som möjligt...men när hissen landar på andra våningen dånar de till o shit de går inte öppna dörrarna...o inuti e en sjuk emme o en kompis pojkvän som ska på bio...shit dörren går alltså inte upp ja får nog mer panik än hissåkarna...sånt här händer bara inte...vi försöker med egen kraft men hissdörren sitter fast ! ringer 118 118...numret till grupplarm...där står jag med telefonen i en skakande hand ! kosan hittar fram numret till hissreperatören o vi får kontakt me dom...helt plötsligt börjar de snacka nån i hissen...de e hisskvinnan...de tjuter o de e allmänt larmljud...peps o hans ägare kommer ut o får skåda detta kaos...efter att ett snorpapper åkt ut från springan...kameran hämtas...en snusdosa trycks in så anländer abks hissreparatör...emme o pojksnöret e räddade ! lycka på kapellgatan...

"ni kan nog inte åka mera hiss ikväll..."

nej o aldrig mer heller ! vi fixar i ordning efter allt stå hej...de blir trångt men de kommer säkert bli hur bra som helst...o tur för oss att fantasi köpt nya stolar för vi behöver nämligen låna ett par styckna !

vill tacka för grannarna för att ni e för sköna ! o emma jag tror att festen kommer bli toppen trots att början inte e den bästa...först en diss i trappen o sen ett hisskaos...undra hur detta ska sluta ?! allt kan hända när vi e me :)

image1059

Kommentarer:
#1: louise

hahaha ja varfor blir ja inte forvanad?

2008-02-01 @ 01:31:51

I found your blog on google. I think your blog is the best :)

2009-09-22 @ 11:25:19
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: