Mie

2008-03-06
19:26:39

flum på jobbet...
minst sagt...men de ha vatt riktigt kul :)

dagen börjar me att mie råkar komma nästan 15 minuter för tidigt de har inte hänt under hela livstiden på fantasi när tidpunkten e 4.45 för start ! de måste vatt den överhoppade snoozen...konstigt nog har livet varit på den ljusa sidan utan svackor o skit ! redan på morronen börjar emmas o mitt flum vi diskuterar en kund som säger att blanda parmaskinka o kryddsmör e nått som man inte kan...vi struntar i va han påstår tycker bara att han e dryg som påpekar de hela tiden...jag utbrister att han e ett r-vh-l okej fel ordval av mie...men de bara kom sådär helt plötsligt o vi faller ut i ett garv som inte tar slut...lejonskolan frågar om vi har roligt på jobbet...men självklart :)

dagens kund nr 1:

en kund kommer inte...för övrigt hon i den röda jackan emma hejar som om hon e värsta hängisen...jag tar kassan...hon vill ha en speciell beställning av sallad...diskuterar väder inte allt för ovanligt oss o kunder emellan...
kund: " men va tusan man fick ju me säg ett parasoll istället för ett paraply...de va ju störst i hela byn !" hon berättar att hon tänkte på mej häromdagen...mej ?! de börjarn gå för långt kunder ska inte tänka på en när man inte jobbar...angående vårtecken...hon hade sett ett vårtecken o tänkte på mej...sist vi hade nån form av vita blommor så trodde ja de va vitsippor o de va ju på tok fel ! efter mitt kassa samtal...e de dax för emma o snacka av sig lite me henne dom diskuterar vikten av att majs inte e nyttigt när man håller på o bantar...emma tror att hon skulle va kul o festa me nån gång...till saken hör att hon e säkert 30 år o har kottar men de e ju inget fel me de :)

dagens emma:
tänker praktiskt ska hälla över dom soltorkade tomaterna som ligger i olja i en bunke som nästan e full me samma sak...de blir översvämmning o vi har helt plötsligt en salig oljröra på bänken...stopp nej nej de tar inte slut mie går till kassa hör en liten smäll...va händer nu ?! jo spannen me fetaost som ligger i vatten har åkt ut på golvet...joda så att ibland blir de lite klantigare :) men emma ja gillar dej !

dagens kund nr 2:
som e ganska omskriven här på bloggen...kallas frullemannen av oss...identiteten styrks med en enorm kroppsform i spräningsstadiet...varje andetag låter som de sista...alltid en tröja knyten runt midjan eftersom byxorna inte går att knäppa...äter oftast frukost o det ska alltid vara ostbullar...gillar 5-kronor o 20-lappar...antingen luktar skit eller en liter sköljmedel ! en daglig kund me många varför ?! hans första ja bara undrar...visar upp en bulle o undrar va den heter...går en stund han ber om en bit papper o en penna...en liten stund till...visar upp en lapp me 3 olika bullsorter han skrivit ner...." eee de dessa jag brukar äta ?!...hmm den ena sorten känner ja inte till i din kost men dom andra stämmer..." nu tänker man varför ?! de tar inte slut han ska växla in alla sina mynt till 20-lappar...

man undrar ibland vafö alla stolpar samlas hos oss elle om de finns så pass många så att varje ställer har nårra stycken...äckelmannen har för övrigt vatt inne idag...han sitter o stirrar på oss...tror att kaffet e gratis e allmänt jobbig o man får peddofeeling av han...imon e de vi som ska ta tag i de hela...för vem tusan vill ha han på stället när man stänger själv man vet ju inte om han gömmer sig nånstans...jag säger bara grupplarm nästa !

Kommentarer:
#1: HP

Låter precis som Subway..bara massa offer å lustigheter...ibland när de ojjar saj över hur mkt val det är och göra vid en sketen mack-beställning händer det att jag drar en paralell med att "ja det e väl ungefär som att storhandla på maxi"...öhh pinsamt tycker dom då och inser att välja innehåll i en sub inte är nåt problem, utan ett tramsigt "I-lands problem" Go natt från en som nästan vatt uppe i 24h :)

2008-03-08 @ 03:58:57
#2: Cilla

Jag e 24:a och har en liten kotte. Festa går helt ok ändå, eller vad säger du bryyyyden? ;P Trevlig man den där verkar va förresten ;D

2008-03-10 @ 23:13:07

Great Site. Useful info. I will surely check back soon.

2008-09-12 @ 13:58:12
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: