Mie

2009-04-08
21:55:41

mitt liv som student går sådär...
dagen det onsdag 6-15 dag...mycke i görningen nu innan påsk de e marsipan o smörgåstårtor o annat som förgyller vardagen...o varför lyckas man o få en di leva låt på hjärnan...jobbigt läge lixom!

idag har ja tagit tag i mitt liv...eller jag vill tro att jag har gjort de...mobilen e nu inlämnad...o trots att de va snack om ett nytt abonnemang sa ja nej! shit de e stort för o va mej för de lät jäkligt bra! men 3 mobilabonnemang...nån gräns får man ju faktiskt ha...o dessutom berättade jag min plan om att lämna in min telefon en gång till för o få en ny...för jag räknar me samma fel igen lixom...klart sugen på en normal ny mobil men mie nej inte 3 abonnemang de e stört!

o efter den dagens insats e de jag som tänker ta tag i studierna...nu när jag ligger såhär 1½ vecka i planeringen...o så e de en bok på engelska...alltså de e dömt o misslyckas...så om nån vill ställa upp som tolk e ja tacksam...jag e faktiskt tveksam om ja ska kunna fixa detta...men har jag gett mej fan på att de ska gå så får de gå me! idag slutade de dock med att jag att upp o sov med huvudet på en bok...men man får väl ut i solen o bunkra me cola eller nått...

kvällen bjöd på lite house of bagels o en prommis me frida o emma :)

över o ut...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: