Mie

2010-04-29
20:26:10

vilken dressing vill du ha?! jag tar en sådan med russin!
...frågar man om dressing svarar dom på vilken bulle dom ska ha...frågar man om dricka säger dom gärna mango... frågar man vill du ta med?! då svarar dom jag tar gärna pasta...sjukt uppmärksammade kunder vi har...dom gör som dom vill o svarar på vilka frågor dom vill...en sak har jag lärt mig att när ja ska beställa mat så e de minsann jag som lyssnar på den som står i kassan...

jag har numera passat william utan någon annan vuxen eller målsmans närvaro...o om de gick bra trots att de va hans sämsta tid på dygnet...man e väl en faster att lita på :)

dagens det har varit lite jobb eller en hel del jobb faktiskt...baguetter till ett helt företag...smörgåstårtor till hungriga människor...lunch till några andra hungriga...vad gör man inte för att hålla deras humör på topp! efter en något överarbetat dag e de jag som tar mig ut på mina 8 hjul o om de gick bra :) en sväng till min favoritaffär maxi med min vän o kollega elin...en sväng i city då jag hämtade ut en såndär modern box...jag ska se om jag e teknisk nog för att koppla in den...elin va hos den där optikern för undersökning obehagligt streck i ögat...jag tänkte varför ska ja gå o va halvblind så jag tog tag i mitt liv o bokade tid hos min optiker...

- jag vet inte vad han heter...men han har glasögon...

vilket jag genast kom på att de va en mycket dålig beskriving i en optikeraffär...men i samma stund kände jag att jag inte heller kunde kommentera han som något överviktig...men nu fick jag reda på vad han hette o ska lägga de på minnet!

ett besök på sysset o man e laddad inför de 2 kommande dagarna...

valborg...de blir väl en o annan brand kan jag tro...jag ska göra pajer på företaget så jag hoppas att de inte börjar redan där...en gång o aldrig mer visserligen brann de inte men rökfyllnad va tillräckligt!

över o ut vänner!


2010-04-26
21:41:36

när man e stressad innanför...
...helgen har passerat o kan man va annat än nöjd?! nej förmodligen inte...lördagen bjöd på jobb...sen va de bara o ladda om inför kvällens bowlingmatch...man ha ju aldrig påstått att man e nån stjärna i just den idrotten men när man fått i sig en o annan alkoholhaltig droppe blir sinnet helt plötsligt anpassat för bowling...jag känner att man borde inte främja idrott i alkohol men jag kan inte säga annat än att de går mer pricksäkert! efter en bowling match som jag inte vann så va de dax för lite fest...eller ja ganska mycket fest! mina bowlingdeltagare va inte intresserade av de hela så jag anslöt till en fest i huset för att sedan ta mig vidare mot söder där jag snurrar rundor...de blir bilresa med en främling till stan o sen va man på class! jag gillar läget o inget annat :)

söndag o de har väl sovits nån timme på sin höjd står mamma utanför huset för o ta mig till ullared...jag va oerhört social en stund...sen kom jag in i min dvala...jag säger de o har sagt det förr de e inte lämpligt o befinna sig på de stället med sömnbrist! men va gör man inte för konsten...

dagens det ställdes klockan på 3,42 något som gör mig lite skräckslagen inför morgonen...smörgåstårtor till 6.15 vilken service alltså...men beställer man till den tidpunkten så ska man inte anlända efter kl.7...dom inser nog inte i de skedet att jag stigit upp en halvtimme tidigare för deras skull...men jag skulle ta mig från jobbet redan 9.30 så inte så mycket o klaga på...i alla fall så skulle jag besöka neurologläkaren...en kvinna som har förhör på tid o annat som har med ansiktsförlamning...hela min kropp testas...men jag e i exemplariskt skick! något frustrerande när de ändå inte e riktigt som de ska...mitt borreliaprov va på vift...jag blev nästan ledsen i kroppen...något av de värst jag gjort va på vift...men nej de återfanns! jag hade alltså inte borrelia heller! jag e en diagnos okänd...men ett litet utlåtande skulle kunna va en inre stress av nåt slag som har med ansiktsförlamningen att göra...så nu ska jag koppla bort att ansiktet svullnar upp o att de sover...för de ska tydligen kunna va ett botemedel...jag e inte främmande för nya förslag så numera ser jag inte att jag har ansiktförlamning...

stressad innanför

något mer asymetrisk än genomsnittsvensken


2010-04-23
20:38:06

nästan perfekt
...på måndag e de jag som avviker från arbetsplatsen något tidigare för att träffa neurologexperten hade ju vatt bra om hon kunde gett ett namn på min ansiktsförlamning o kanske ett botemedel...för jag trivs inte riktigt me o se ut som ett svullet offer...men som läkarna ha sagt till mig de e inget farligt de e bara de att du e utan för ramarna för en vanlig ansiktsförlamning...någonstans e ja rädd men jag kan inte göra nåt så de e bara o vänta...men att har ansiktsförlamning mer vill jag inte! 4 månader e tillräckligt tycker jag...

i övrigt e de ju levandes! de e jobb o jobb o jobb...en stundande magaluf resa som gör att man känner att de funkar o jobba mycke nu...de kommer va sol o drinkar helt enkelt! jag längtar till kommande grillkvällar...inlinesturer... allmänt mycket sommar!

fredag en dag som mer än ofta har blivit en mobbad dag då jag brukar göra underliga saker som att skriva schema...vika tvätt...rensa garderoben o idag kommer jag utveckla det hela med att rensa avlopp så glamoröst liv lever jag...tacka vet jag lördagar då e de mer än oftast nåt spex på gång...morgondagen ser visserligen lite osäker ut...detta e inget jag e så positiv till...ser helst att i alla fall helgen är planerad så att man kan ha nåt o längta efter :)

nehe nu ska väl jag ta tag i allt mobbat i detta hemmet...

över o ut!


2010-04-19
22:20:49

rädda larma elda
ännu en gång har helgen passerat o kan jag va annat än nöjd?! svar nej! trots att sömnen har varit minimal o jobbet maximalt så kan man inte annat än o gilla läget när man har så sjukt bra människor o jobba o chilla med!

...9 timmars jobb...5 timmars fotografering...6 timmars fest...2 timmars sömn...9 timmars jobb...

ung o aktiv...åå nej inte e man väl ung längre...23 har passerat vad mer kan man säga inte e man nån ungdom längre...inte bara jag e 23 numera har även gamlingen kasson passerat den åldern o om en månad e ja inte längre ensam i skåne då min vän johanna även kommer att passera jag ser redan fram emot denna dag!

lördag o vad e inte mer passande än att bokat in sig på en 6-15 för de finns väl inget mer spännande än att tillbringa 9 timmar på företaget...från arbetsliv till limosine! fint ska de va :) jag o mina kollegor beger oss till station för att åka limo till grand kan tyckas vara något onödigt då man passerar grand när man ska till stationen...men de va ju inte upplevelse de med...

jag: - f-n vad det luktar svett här!
jag: - hör han vad vi säger där framme?!
chaffören : - ja det gör jag!

okej tabbe men va tusan en limo som luktar svett jag vet inte riktigt om det ska kallas lyx?! på plats o i hopp om att de ska något fort...men nej efter sminkning o fotografering e vi inte klara förrän 21...de blev o korka upp med astin...fotografen blev glad o han fick sig ett litet smakprov! vilken succÈ! men de blev inga foton för mig...men de blev en mellanlandning på mcdonalds...o som erfaren utkastad blir man ju inte förvånad att inte jag får va kvar på mcdonalds...jävla känslorävar...jag uppförde mig exemplariskt men hade en dryck med mig in...tacka vet jag bk vidare mot kapellgatan o vilken succÈ carola gjorde sitt o vi vårt! vad har man golv till när man kan stå i fönstrena?! utgång blev de på grand! howdi loooodisar!!!

söndag o mie är något ostabil vi kan kalla det något självförvållat men om de gick bra o jobba trots de tidiga smörgåstårorna o en del o göra...de va ja o den gravida :) linnea o jag jobbade sjukt bra o sen kom sjöbeck o gjorde oss sällskap kunde ju inte bli bättre! lina o jag hade lite gurkproblem under eftermiddagen annars ska man inte klaga på en bakisdag som den!

gårdagen bjöd även på avancerad matlagning på kapellgatan! numera e både spis o ugn aktivit använda...men micron e fortfarande husets hjärta :) det blev kylling pasta o beanersås i ugnen...nu tror ni säkert att jag tagit stipendium i mästerkock matlagning...men så e inte fallet jag diskar o filip lagar mat! man ska inte ge sig in på nåt som e dömt att misslyckas med!

inlinsen har åkt fram o sitter på fötterna...livet leker men jag e ganska trött på min jobbtillvaro...en liten semestertrip nog något som skulle piggat upp tillvaron lite :)
2010-04-13
22:24:39

det är tisdag!
och vad kan man tycka om tisdagar...jo ganska illa de e långt till helgen!

men i alla fall så har jag uttnyttjat denna dagen med sovmorron tills mitt kära jobb ringde in mig tidigare...mycke i görningarna...folk e galna efter allt vad mat o sånt heter...eller kanske de e min laxsoppa som hägrar ?! de e april o då e de student, bröllop o doptårtornas tid jag e inte negativ mer postitiv :) bara det inte kommer långdragna kunder när man e alone...för övrigt ha de gått bra på företaget!

men jag e ganska trött på de nu...känns nästan som att jag borde ta ett steg vidare...4 år hmm...jag borde nog göra nåt åt mitt liv...men de tar tid för mig o förstå va de kan va...jag tänker vidare helt enkelt!

lördagens festkväll blev klockren trots allt :)

söndagen va väl inte lika uppigande något självförvållat mående...men som jag brukar resonera så har gårdagen varit bra så spelar de ingen roll hur man mår dagen efter...de va några timmars jobb på mässan...nån hus o hem mässa o så vi med vår glass :) sen bar de av mot 11-årskalas efter lite bus med willemannen! jag tror han känner igen mig nu o ingen e lyckligare än jag :) robbe har fyllt 11 år jag blir rädd tiden går fort! mycket lek o tältande blir de...eddie min mittenkille har längtat efter sin faster :) o jag har längtat efter honom! "mie jag vill att bara du o jag gör det..." självklart lite egentid me eddiemannen blev de :) vad gör man inte för sina kids ?!

jag har utlovat en heldag med allt vad det innebär :) 3 av mina 5 andys lekland...mata ankorna o sen kanske vi kan sticka in e ny upplevelse :)

 

sån här tur har jag

5 barn o inte en ända förlossning


2010-04-11
20:29:06

118 100
Vi letar efter en fest i kristianstad just nu inte med omnöjd! Svar inom ca 10 min tack!

118100 tror att festen är där ni är. Med tanke på hur göada och social ni är så blir det helt enkelt party var som ni befinner er.

Herre gud! De va inte detta vi ville höra! De känns som en fängelsedom! Ge oss ett konkret svar!

Hetaste tipset är att gå till Parkstaden och lyssna sig till en hemmafest. Annars tycker vi att ni kan ta en sväng på stan och se om det finns något roligt ställe att slinka in på!

Jag o sjöbeck va på jakt efter nån form av mellanfest...tänkte att vi skulle ta 118100 till hjälp men det är inget att rekommendera! kvällen va sjukt toppad i alla fall :)2010-04-10
00:06:12

en sjukt efterlängtad uppdatering!
jag vet jag är en sån där bloggar som egentligen inte ens ska få titulera sig bloggare...jag erkänner jag uppdaterar dåligare än sämst! men i alla fall efter efterlysningar om uppdatering ska väl inte jag vara sämre än att skramla ihop lite text om mitt liv...

sommaren e på gång o man kan ju inte va annat än glad :) inlinsen har fått sin plats på fötterna o löparskorna e nyinköpta...jag säger bara beach 2010 helt enkelt! här ska man inte gå runt med hela europa som gör jordbävningar titt som tätt!

livet leker o jag känner att det går bra nu!

dagens kväll har inneburit mariokart o musiklekkväll med mina sjukt bra kollegor...en grupp galningar kan man säga! jag förväntar mig att grannkunden kommer ha ett uttalande om kvällens aktiviter!

sist va de

- hade ni fest igår?!
- aa o störde vi?! i sådana fall e de bara o säga till!
- oo nej ni stör inte...de såg bara ut som att ni dansade på väggarna!

mie har bjudit på kladdkaka eller snarare smet jag hoppas mina kollegor va nöjda o inte fick ont i kaggen :)

nehe nu väntar sängen...för imon har vi jobb som väntar o sist men inte minst min lillkille wille kommer :)

över o ut!