Mie

2010-06-24
22:35:07

midsommarträngsel...och vuxna köttbullar!
...varför ska alla inklusive mig själv va ute samtidigt?!

efter en dag på företaget där man har chillat som aldrig förr...eller ja de ha ju varit de vanliga psyksituationerna som e mer regel än undantag på de stället...om en kund säger brödlever...då tänker jag genast...brödlever?!?! va e de lixom...man ställer frågan, va sa du?!...kunden upprepar det du först hörde...man tänker okej jag hoppar följdfrågan o ser om de kan utvisa sig va det e...tydligen menar denna 1800-tals människa bröd...ni vet sånt man skivar o äter till frukost...fortsättande konversation med denna kvinna gjorde inte att hennes intelligens höjdes i mina ögon...kanske va ja ung?!

dagens irene ha också varit i farten lixom igår...efter en något avancerad tandoperation har jag fått ett nytt smeknamn på företaget...hamstern man kan kalla mitt utseende pingisboll i sidan av kinden oxå...något som irene tog på allvar o ville genast göra något åt!

- va har du där?!
- men irene jag har ju opererat bort en tand de e bara svullet...
- men du kan inte jobba gå hem med dig!
- nej men de e ingen fara!
- jag ska prata med dr. nyman o be han skriva ut tabletter till dig!
- de behövs inte...jag äter alvedon!
- mig lurar du inte de e bara 500 mg...nyman har 800 g!

hej o hå välkommen till min arbetsplats!

dagen har inte bara innehållt arbete...en liten c4-lägers avslutning har betraktas...efter detta moment tog jag o johanna oss till stan efter att ha unvikit ett vattenkrig vi inte ville va deltagare i...vi tränger oss rundor som alla andra midsommarförberedande människor...värst e det att hamna på ställen som systembolaget...men vad gör man inte för att få sig lite skumpa till jordgubbarna som ska intas på fina midsommarafton?!

som om ja inte fått nog av midsommarhetsen fortsätter jag mot maxi...för er som inte uppmärksammat de hela så e de en av mina favoritaffärer...just idag när hela parkeringen e full...tänker jag lyx för mig som går o slipper dela asfaltsyta med alla andra galna bilister...smiter in på maxi...de e där jag märker att de fanns minsann en anlednign till att hela parkeringen va full! men jag väljer att trotsa övriga midsommarfirare...får ett sånt där bara chilla runt på maxi anfall...de ska inhandlas nya solmedel...jag luktar o testar diverse produkter...i min korg hamnar tro de eller ej solfaktor 10 i sprayform...de kommer inte att spridas till mer än mina brännskadade områden...en ny sololja inhandlas...lite aftersun o annat naturnyttigt...när jag märker att jag börjar riva ner det som står i hyllorna tänker jag att de e dax ha ge sig vidare mot matavdelningen...jag börjar med att söka efter ströbröd...hittar jag nåt ströbröd?! nej men jag struntar inte i mitt bekymmer jag bara skjuter upp de...jag känner mig mer o mer vuxen när ja strosar runt i köttfärsdisken...letar efter nötfärs! jag återupptar jakten på mitt ströbröd...okej jag ger upp jag frågar...klart det är vid skorporna de kunde jag ju me räknat ut...efter nån timme på maxi valde jag att ställa mig i kassan för att betala...jag styr blicken mot kapellgatan där de ska lagas biffar o köttbullar...jag upptäcker att jag gärna vill exprimentera fram ett eget recept...jag tycker i alla fall att dom såg fina ut...o eller hur e första intrycket utseendet...det tycker alla även fast man inte säger de! men med lite grullkrydda o ketchup ska nog inte detta heller bli en omöjlighet...

så grannar tycker ni att de luktade mat i trapphuset...hej o hå skyll på mig jag skäms inte jag e bara stolt :)


jag kanske borde starta en matblogg :)

blanda alla viktiga ingredienser o då menar jag framför allt de färska kryddorna som ger de hela lite extra sting...o fortsättningen kan vi väl kommentera med att en bild säger mer än 1000 ord något som gör det enklare för mig att förkorta detta roman inlägg!

Kommentarer:
#1: Anonym

Du ska skita i ströbrödet använd kryddpeppar o salt lite chili sås o vitlök häls pappa

2010-06-26 @ 20:42:08
#2: pappa

Skit i ströbrödet använd kryddpeppar salt o lite chili sås

2010-06-26 @ 20:47:01
#3: Emme

Fan sånt hände aldrig när jag bodde där! Att du lagade mat alltså ;-)

2010-07-03 @ 12:48:51
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: