Mie

2010-09-13
23:27:46

hälsotillstånd: golfboll i munnen!
inte helt härligt måste jag säga...men man kan ju tacka ipreen uppfinnaren...vilken effekt o en halvtimme senare har man lixom inte ont! eftersom golfbollen numera förändrar utseende till en tennisboll så bestämde jag mig för att ringa doktor tandis...ett utlåtande om ett besök på tandvårdshuset jag tackar o bugar för servicen! kl.10 imon e de jag som sviker min sovmorron o ligger i en stol med fjärrkontroll...

nog talat om den där tandhistorien...helgen har ju me vatt något speciell...

en liten spontanfest i 0003 efter en finmiddag med paret axhem/månsson! jag är inte kocken i förhållandet men lite grönsaker kunde jag allt styra upp :) filip står för huvudpunkten kylling, pasta o bearnes/mango gratäng mycket fin mat :) efter middagen trillar folket in trevligt o vi hörs förmodligen över hela östermalm...kortspel o sånt spännande...liten dans :) målet e t-baren jag bara väntar på att class ska öppna...jag vill inte va negativ men t-baren e väl ändå inte något toppat?! dessutom blev det lite för mycket action med näsblod o polisförhör...emma får en näsblodsmäll mycket otrevligt! synd om emma att den tjejen inte va helt normal i händerna!

söndag chilldagen! skulle kunna spola tillbaka bara för o ha tvn som dagens huvudintresse...mys på den dagen! jag känner min extrema utveckling att kunna va still en hel söndag o inte ens tycka de e jobbigt tvärtom jag mer än gillar de...jag kanske trots allt har lugnat nerverna lite!

0003




Kommentar:
#1: Anonym

Vad bra att du känner att du kan slappna av mie..det behöver du verkligen=) Kramar

2010-09-15 @ 21:07:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: