Mie

2012-07-17
18:54:26

speedo...sol...kameler...djurpark...delfiner
semstern är över och man är tillbaka på sommarjobbet!
en vecka på soliga kanarieöarna är antagligen ett av de klokaste besluten denna sommaren, vädret i Sverige är skit och jag är glad att jag inte prioriterad någon mer semester! Semester innebär för mig ofta rastlöshet om det inte händer något i princip hela tiden...så vår vecka på kanarieöarna har inneburit ett späckat schema :)
veckan började med en busstur till stranden för att se redan första dagen få lite omväxling ifrån hotellpoolen...vi placerade våra handdukar på sanden! Jag tog mig en liten strandpromenad som visst blev längre och obehagligare än jag kunde ana...först när jag upptäckte att jag passerat stranden för människor med kläder på så kände jag ett litet obehag över att se så mycket nakna människor och jag drog mig tillbaka! Lättare sagt än gjort...det var ju ett helvete att hitta tillbaka trots att stranden är som ett streck...fick stress i kroppen men efter lite virr varr och nån timme senare så hittade jag Filip och jag blev gladare än någonsin :)
inte nog med nakenbadet...vad är det med män och speedo?! jag förstår inte det ser bara obehagligt ut...och det hemska är att speedo traditionen överförs till kidsen...nu har jag inte vatt på stranden i Sverige i år men jag hoppas modet ser annorlunda ut...för det där andra ser inte trevligt ut! som mannen på gotland i kneipebyn som gick runt i foppa och speedo...jag förstår inte helt enkelt!
veckan bjöd på jeepsafari, kamelridning, delfinsafari, besök i stad och massa annat som förgyller semestern :)