Mie

2013-10-08
13:45:14

Förnyelse...
Min fd kollega, vän och krönikören Elin Iversen skrev om förnyelse eller hon inte bara skrev hon har skapat en helt ny blogg, sånt ger ju vilken gammal bloggare som helst inspiration! Tack Elin! Jag har dock inte tänkt att ta det stora klivet in i en ny bloggvärld, firar ju snart 10 år här närmare bestämt år 2015! Blir ett firarnas år då jag även förhoppningsvis blir färdigutexaminerad förskollärare. 

Det va för förnyelsen jag ville komma fram till...känner att det inte är lika stort som att flytta eller byta jobb. Men jag behöver en ny väg att gå till skolan, det är raksträckan som stör mig, har funderat fram och tillbaka men man vill ju inte råka få en längre väg hem...idag testade jag att titta igenom mina sociala medier och tiden gick snabbare men vägen är ju alltså inte rolig...i-lands problem jag kommer att fundera över!

Livet på högskolan har den senaste veckan varit i en hippiebubbla...workshop kallar dem det?! Vi har dansat runt i strumporna i korridoren till en lärare som spelade fiol, det har ägnats en hel föreläsning till att sjunga ett ord i en upprepning...listan kan göras längre men jag stoppar mig själv där! Har jag lärt mig något?! Förmodligen! Men vad vet jag inte ännu det handlar säkert om en process som i allt annat...att se lärandet på avstånd verkar väl rimligt! 

För att återkomma till verkligheten utanför högskolan så vill jag hälsa min vän och halv8kollega att jag ser fram emot vad kvällen kommer att bjuda på!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: