Mie

2013-10-20
15:35:59

När något illaluktande tar över...
Senast idag när jag besökte media market fick jag den där jobbiga känslan av att det inte luktade hallon utan något i svettväg, direkt börjar jag på ett förhoppningsvis diskret sätt lukta på mig själv efter obehag. Men eftersom jag klev ur duschen innan besöket på media market så dödades den tanken ganska snabbt. Denna gången kunde jag inte lokalisera obehagslukten, men som förra veckan när vi va på Ullared då gick lukten att identifiera. Vid julavdelningen som annars bör vara en lukta gott mys avdelning spreds sig en extrem lukt som identifierades som svett. Genast börjades misstanken om att det va jag som luktade, till och med mamma fick säkerhetsgradera att nej det va inte jag som spred detta obehag bland tomtar och julgardiner. Lukten blev starkare då vi närmades oss en man eller låt säga ungdom i blåa kläder med texten gekås. Jag vet inte vad som är värst egentligen en kund eller anställd eller jo det måste vara om en anställd sprider obehag genom dålig lukt! Problemet var aktuellt på företaget för ett tag sen, då telefonreperatören lyckades få stället att lukta svett en timme efter att han själv lämnat lokalen. 

På tal om lukt, jag har efter gårdagens översvämning i badrummet rensat avloppet i duschen. Det inte bara luktar f-n, det ser inte trevligt ut heller. Med gula handskar drogs skiten ur, okej om det bara varit hår det hade ju inte varit okej men mer naturligt. Men nu blandar ju sig det med ett klägg som jag inte ens vill spekulera i vad det är. Tusan vad fint det blev när det va klart!

För att avsluta på ett trevligt sätt har båda i hushållet numera passerat 25...vuxenpoängen ramlar in och det firar maxi genom att bjuda på tårta! Maxi är maxi mer behöver inte sägas...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: