Mie

2009-07-31
17:47:58

mitt förvirrade jag!
dagen har tillbringats på ett fantasi...o de ha vatt galet vaket hela dagen! mycke taggning inför kvällens festligheter :) semestertider o då verkar alla människor rucka på lunchtider...men men de går fint på företaget!

o jag har missat sista svarsdagen till högskolan efter som jag va säker på att sista dagen va idag o den va igår får ja se hur de går me den saken...man kan ju va 2 dagar för tidig nån gång men ja ha en förmåga o göra som johan glans de där löser sig imorron...

över o ut vänner!

ikväll e de förförfest@kapellgatan...förfest@sjöcronas...fest@vasagatan o resten får kvällen utvisa...jag ska i alla fall va på jobbet kl.6 o göra 85 baguetter...100 halvor...2 smörgåstårtor o så de vanliga på de...jag säger man lever bara en gång...o den gången ska man leva me!

de e detta som gör att man pallar jobba klockan 6 dagen efter fest! var e väl sömn när man kan ha kul ?!

2009-07-30
21:44:47

jobb...sightsing@degerberga...telefon...nära döden...
gårdagen va mie ledig...ja läs en o två gånger de e onsdag o mie ha lite kvalitetstid med föräldrarna...de va en visit i ullared jag satsar på att göra tv-karriär kanal 5 ska ju va där o filma rundor! men de syntes inte till några kameror...man uppgraderar hemmet på viktiga saker...även en ny dvd inhandlas min förra gick ju inte att lita på...

men de lyser inte mer ledighet så mie e tillbaka kl 4.45 imorse...de e ju inte så att man hinner sakna jobbet...men kollegorna e bra! vi ha mixat röror o grejat dagen till ära! efter jobbet va de dax för mie att organisera ihop lite viktigheter inför morgondagen...en smidig 4-pack red bull har inhandlats o om de ska blandas drinkar! efter diverse ärenden dax för en sightsing till degerberga där vi kollar in linnèas andra jobb! turistbyråanställd i en kombination av cafè...så nu vet jag var ja ska vända mig när jag behöver hjälp o hitta ;) vi hinner även in en runda till lökaröd...jag vet jag tänker oxå på burger kings friterade lökringar!

jag får ett smidigt sms från telenor min lilla vän telefonen e klar...o jag som går dit med glädje för att nu efter 5 inlämningar varav 3 i samma fel...bör man väl få en ny telefon men nej! sjukt irreterande eftersom jag vet att den kommer snart bli knäpp igen...men men vad ska man göra?! dessutom har jag 5 upplagor av varje kontakt de kommer bli ett framtidsprojekt att organisera upp de...

kvällen e maxi i sikte...o jag håller på o dö på kuppen...nej kanske inte dö men bli påkörd av en bil...han kör fort o ja springer framför...okej låter sjukt osmart men jag stod mitt i vägen o visste inte var jag skulle ta vägen...men där han man över o benen skakiga o huvudet snurrigt! men va fan de va väl inte meningen att ja skulle dö helt enkelt!


lite nostalgi från gotland...jag o min vän astrid!

2009-07-29
00:01:07

kapellgatan.32
festens gata...sjukt chill måste jag säga...egentligen kan man får sällskap vilken tid på dygnet man vill för de e alltid nån på balkongen...vi skulle sätta oss en stund nu på kvällningen men fick ju gå upp en våning tänkte att de e ganska opassande att gå upp i mina 38or...så vi fick va lite osociala i grannverksamheten...

de ska snart bli grillfest o kan man annat än gilla läget...nya människor o bra grannar!


2009-07-28
22:15:34

aktiv tisdag!
började redan 4.45 på jobbet sen ha de rullat på me mycke o göra...ja o sjöbeck har total spexat med allas vår irene dagen till ära fick vi nästa följa med henne hem o kolla in hur hon bodde men hon visade oss soprummet o utegården istället...i höst ska vi bli bjudna på en kopp kaffe för de e svalare då...hade vatt riktigt intressant o se hur tanten bor :)

vi ha varit på maxi...apoteket om inte ipreen, ibumentin funkar mot skallebang ska man lägga på 2 alvedon me men jag blir nervös av bara tanken att de ska förtäras 3 tabletter på en gång...så jag tror jag lever med huvudvärk o hoppas på att den dör ut av sig själv...sen tar vi oss en koll i city...de e ju fest på fredag hade vatt fint om man hittat nått nytt o komma med :)

jag o louse har organiserat i eftermiddag o ja de kunde i princip inte blivit bättre :)

jag har sjukt mycke energi kvar i kroppen vilket jag inte riktigt förstår när de inte innefinner sig nån powernap men jag fick ut o åka av den med inlinesen :)

lite meck me bloggen kvällen till ära...ja orkar inte mer men de får väl bli lite finputs sen!

över o ut världen :)


2009-07-26
20:39:30

jobb hela helgen...o dessutom en helt vit helg!
chocken e nästan lagd men de ha inte varit en ända festlighet med alkoholinslag på hela helgen...men jag vill inte påstå att de ha varit en dålig helg ändå! lördagen innebar jobb 6-12 jag, elin o lina...de ha blivit lite av tradition o lina lillen har ju varit komisk i helgen "du menar alltså att..." o så en del kaxiga inslag...men jag tycker de e spex o inget annat!

efter en 6 timmars dag på jobbet hämtar päronen mig för en lunchbuffe i karlshamn...grattis till mormor som fyllde år de va ju trevligt o träffa lite släktingar...de e ju inte varje dag det händer...o wille mannen va me mest trött tycker jag men de e ju alltid trevligt att få träffa de lilla knytet...efter allt vad lunch o tårta heter så e de dax för minigolf med familjen...man e ju ingen påstådd stjärna...jag e bäst på golf när mobilen e i örat men så kan man ju inte göra i 18 hål...o vem har bestämt att de ska va 18 hål...jag e ju trött efter 10...lite chill hemma hos päronen sen va man på banan igen o back i skåne...fest på tredjevåningen...grillfest fanns de inga tvivel om de luktade ju tändvätska så långt luktsinnet kände...kvällen bjöd på film :)

ingen vila ingen ro söndag 6-15...o vi kör samma team dagen till ära...trots denna lugna helg va alla 3 som kolli...sjukt sega o så lite ibumetin på de! o idag har vi blivit drabbade av en alkis som stank svett...o så en rullstolsbunden med sån här dekateter elle var det heter...de e i alla fall kiss i påse! man har ju fått lite mindre andetag idag alltså för man får ju tänka på hur man ska andas när man passerar sånna här odörer! o varför välja personalbordet...sally har vatt inne o pratat om stockholmsbranden...sjukt hemskt! man kan inte missa några viktiga nyhetshändelser när man har sally som kund!

eftermiddagen spenderades en stund i ryggläge...sen prommis med kosan kvällen ser ut o bli sjukt lugn...skallebangen har förföljt mig nu i för många dagar...min nya grej ska va ipreen kanske har denna tablett en bra effekt!
jag o mina tre stora kids :)
e det bara jag som längtar tillbaka till andys?!mina 2 minstingar
william & amanda

ibland undrar man vad man ska ha syskon till...det är först när de kommer kottar till världen man verkligen förstår att de va en bra investering av föräldrarna att producera syskon till en :)
2009-07-24
23:12:59

action i city!
de kan man ju minst sagt säga om gårdagen...en vanlig dag på fantasi o de flyger först förbi en polisbil på ena hållet o så tillbaka på andra hållet...de va rån i en klockaffär...kommer upp till stan där e de värsta pådraget me poliser o avspärrningar...joda så att i lilla kristianstad händer de saker!

dagen har passerat som en segfredag! eller tiden på jobbet gick ganska fort...inget utöver det vanliga bara normalt konstiga kunder...jag har varit socialt undernärd i eftermiddag...eller jag har sovit men shit va jobbigt de e o va rastlös de händer ju inte allt för ofta o de kan man ju va glad över...bg blev min räddning en kvällspromenad på de! lyckades hitta ett hemmakväll kort ute kände mig som en nörd som tog upp de för o lämna in de men jag tänkte why not?! eftersom vi va i city o bg numera bor på näsby...så va bussen ett smidigt alternativ där möter vi josef...en nyinflyttad från malmö som kör de flesta raggningsreplikerna han kan...jag o bg bara garvar ibland förstår man sig bara inte på vissa människor...

imon e de jobb 6-12 chill! släktmiddag för mormor som fyller år :) de kan ju va nyttigt o gå på sånna jippon oxå! jag missar emil i lönneberga teatern lite synd...men va tusan ja får ju hänga på fantasi i 9 timmar istället de kan ju me va spännande!den bästa reklamen just nu måste jag säga

2009-07-22
21:20:25

man slutar aldrig att förvånas...
...på kunderna som besöker oss!

gårdagen va de stängning som gällde va ju typ 2 veckor sen sist så de kunde ju va nyttigt! men jag vet inte varför just alla konstiga kunder kommer till oss...bara igår på 6 timmar hade jag 3 st som har sina speciella egenskaper!

sally; som de flesta känner till kvinnan som gärna berättar om sin dag...o kommer in o säger att jag kommer tillbaka imorgon...jag hade en familj som skulle ha glass o barnfamiljer e väl de långsammaste nästefter pensionärer...o så mer kunder på de så kommer sally..." eee jag kommer tillbaka imorgon!" joda så att du e så välkommen...mycket riktigt kom hon tillbaka i eftermiddag tog sig en titt på doktorn kan komma...sprang iväg i pausen men missade tydligen slutet...så därför kommer hon in precis innan stänging o frågade hur de gick i programmet...de e ju inte alltid så lätt o kolla på tv samtidigt som man jobbar...men men hon e för kul sally :)

sen har vi han som bryter på engelska...inte bara bryter utan blandar detta språk med svenska...lite svårt att förstå men börjar prata kärleksproblem med mig..."man måste älska sig själv innan andra gör det..."egentligen rätt smart men snälla behåll dina kvinnortankar för dig själv...

o sist men inte minst tanten med peruken...ooo hon e sjukt dryg segare än en barnfamilj! köpte ett bröd gick ju ganska smidigt "men om ja bara skulle ha en liten kaka med..." o eftersom hon brukar äta hos oss tar jag tag i en tallrik " jasså ska jag äta här...hihi ja de kan jag ju göra..."attans kastanjer man ska inte va så snabb med porslinet! hon bestämmer sig för att ta sin lilla kaka på plats jag får ju rekommendera så att de går undan lite...berömmer mig för min fina sopning golvet glänste ju enligt henne...hon säger att spilla ner golvet ska hon ju inte...när jag e ute o låser uteserveringen o kommer in ser jag henne på alla fyra med en servett i handen torka upp hennes smulor...okej hon e ju snäll men när ska man sluta förvånas...

dagen för övrigt har innehållit huvudvärk...mitt huvud brukar va sjukt reko...annars har ja o elin kört på fint! sväng me bg i city...sen pantning för jobbet o en grönare miljö! kvällen kommer inte innebära några kraftiga ansträngningar...

över o ut!

det var semester gotland 2oo9 jag längtar tillbaka

2009-07-19
21:37:52

sjukt spexat!
fredagen bjöd på jobb 6-15 med fröken axhem :) efter en insats på företaget hade ja o emma besämt oss för ett besök på nova! shopping va tanken o så blev de me...hamnade på bolagret så nu har man organiserat en klocka till toaletten me! jag kände att de va sjukt smart av mig :) jag får äran att köra arw hem...börjar bra med 2 motorstopp men sen känner jag att allt går sjukt bra! vi blir omkörda av ett gäng danskar som vinkar o flaxar...vi har lite taxirörelse jag kör max-driven...kanske ska tillägga att detta va första gången så de gick åt fel håll till en början...kvällens biofilm harry potter...inget jag kan rekommendera...sjukt dålig film som dessutom höll på i 2½ timme med all rätt intog jag sovställning!

lördagen jobb 6-12...tanken va beachhandboll men regnet gjorde mig negativ! powernap istället...sen bar de av med tåget till karlshamn o av en ren slump så vaknar jag upp o ser att jag e på stationen stress men jag hann ut! mötte upp mamma o kidsen...när de e lite äldre barn får man ju ställa upp som den faster man e o åka lite karuseller..."mie den e inte farlig" eddie 3 år om berg o dalbanan! man tackar för stödet lixom...

kvällen står det fest på schemat o e man negativ svar NEJ! förfest i city hos jesper o kasson :) mycke trevligt o hela vakganget e samlat! vi kör kortleken o där ingår chip pong :) utgång e på tapeten...o efter 20 minuter e jag på egna vägar...skulle bara köpa dricka...blev akut kissnödig upp i bergen o organisera de hela...mina vänner e borttappade eller de e ju mitt fel o jag hoppas ni hade kul :) när jag upptar jakten på dom kring 2 så e dom redan hemma elle på väg hem...jag tänker en kebab kan ju va bra inför morgondagen...men eftersom att få bästa möjliga tips om maten måste jag ju fråga någon som redan äter de...i gengäld frågar dom var busshållsplatsen ligger...jag bor ju inte i stan men improvisrear...jag frågar var dom ska o tänker den gatan har ja hört talas om...i princip tvingar dom att gå istället...jag kan ju vägen! helt plötsligt e ja ju på plats där va ja ska...kommer jag hem?! åå nej blir meddragen till efterfest...spexade människor med dans på bord o allmänt galet! vid 4 ung som ja e va de dax o gå hem...sover hos wille :)

som även jag vaknar till detta lilla liv kan ju inte annat än o göra att morgonen bli på topp!

eftermiddagen har tillbringats i åhus med beachhandboll...en pendling mellan matcher, käk, bokstäver, sömn o handboll...joda så att jag kan ju inte säg att helgen e outnyttjad precis som de ska va!


2009-07-15
23:15:39

nu e jag här igen...
tycker jag e sjukt dålig på att blogga...men de e sommar o annat som förgyller livet!

de ha ju varit kristianstaddagarna i denna lilla stad...mycke fest i vanlig ordning här behöver inte veckodagarna ha namn för de e fest oavsett...de har varit tomas ledin...rix fm festival...o mycke spex o chill me mina hangs!

fredagen bjöd på en traditionell kapellgatan fest öppna dörrar o 3 fester på samma våning...frågan e om de e så praktiskt egentligen de blir sjukt rörigt om inget annat...mina hangs från karlshamn va på plats trevligt tycker jag...de va spex i vanlig ordning...min soffa gick sönder...men den e sittbar o jag får organisera upp de någon dag!

som ni ser galet precis som de ska va

lördagen bjöd på jobb o ännu mer fest...man e ju inte piggast i stan nu för tiden...man har bränt sig på kaffeplatta o pratat sluddrit...sömnbrist ab men sjukt mycke festminnen :) ja för mie ha faktiskt haft väldigt bra koll på läget de senaste dagarna faktiskt! i måndags va de en vända till kivik med päronen, emma o wille med family! jag som ska kidnappa detta lilla barn...han e sjukt söt :)

igår va de lite kaos på företaget...men jag o emmy organiserade helheten :) idag ha de varit tacopajer på schemat vi ser typ ut som 2 dvärgar som lagar mat...imon e de dax igen 4,45!

powernap e en bra uppfinning! lite prommis på de o en sväng till favoritaffären maxi :) kvällen har inneburit mejl rensning...pinsamt att jag inte läst vissa mejl från oktober förra året...missat lite viktigheter angående högskolan...men nu ska jag bli bättre de hoppas jag i alla fall :)

över o ut nu ska jag organisera mig bort till sängen...


2009-07-10
14:56:12

hemma i skåne igen...
har jag visserligen vatt i några dagar nu...men man flyger in i vardagen o festens verklighet fortare än man tror...

hemresan va ju en historia för sig...de känns som att jag o sjöbeck fick uppleva det som egentligen inte händer...man e lixom inte förvånad över nåt längre...vi va sjukt tidiga på plats...inte bara tidiga utan först på plats till färjan...tur känner vissa skräck känner jag...detta innebär ju att de e ja som kör först på färjan o kan inte bara glida efter nåt annat geni...men pga vår tidighet så gick vi ut för o ta luft...de va ju dömt att misslyckas en fågel attackerar mig med klor eller näbb i huvudet o jag o sjöbeck skriker o springer in i bilen...nu har de kommit fler medresenärer vilka förmodligen inte tror att vi e helt klara i huvudet...sen e de dax o köra in...normalt sätt räcker de o vinka in lite men nej inte när jag kör jag behöver vägledning ända fram...äntligen på färjan :) vi letar efter våra platser o på samma gång upptäcker vi att soldäcket va inget att hurra över...de e nån stjärna som tagit våra platser men eftersom de säkert e 100 platser till så kan vi ju snällt ta en annan plats...en powernap på de o breakfast! rastlösheten drar i oss dax för tidningsköp o en redbull...inget beroende men de en fin dryck att komplitera med! killen i kassan misstänker bakfylla...men icke! i högtalaren säger dom att de e dax o gå ner till bilen...jag upptäcker att jag e kissnödig...sjöbeck insiterar på att jag tömmer mig...mycket riktigt gör jag de...o nu kommer problemet hitta rätt däck...jag blir stirrig så de blir svettigt...efter mycke om o men hittar vi däck 4 vi springer ner...o in i bilen...jag tycker näst intill med en gång att nu ska man nog starta bilen först i kö som man e...killen som organiserar de hela skriker sluta sluta o viftar med armarna...de e inte tillräckligt för att ja ska förstå...sjöbeck får säg till att motorn ska stängas av...o när de e väl e dax förstår ja inte vinken...o killen får gå fram till rutan o vinka...men vi gillar läget o han hade kul o vi hade kul :) resan hem gick sjukt bra i övrigt :)2009-07-04
18:26:13

sista dagen på gotland!
gårdagens drinkmingel blev trevligt i vanlig ordning :) med en början på vårt favoritställe munkkällaren tar vi en nachostallrik varför bryta en tradition som hållt i 3 dagar :) sen bar de av mot innegården där vi råkade hamna rätt för en gång skull...moderata ungdomsförbundet hade mingel...starka drinkar blev de!

 
 vidare burmeister där vår vän markoolio höll till dagen innan...idag va de blondinbellas tur att gör entrè...henne blev vi inte riktigt lika bra bundis med...men fotograferas skulle de göras...dock inga stjärnbilder men här har ni henne bakifrån..sara dawn finer...hon va väl spexad men vi ha sett bättre :)nya vänner...dock inte lika spexad som våra societets vänner...men vi hängde med dom en stund tills vi upptäckte att dom va sjukt jobbiga...dagens politiksamtal...herren själv reinfeldt...talet va sjukt drygt kunde knappt sitt still...tanten framför somnade...men han reinfeldt så de va väl bra...sjöbeck gillade talet men hon e lite mer insatt än jag därför lyckades hon komma med en liten glimt på svt1 :)o först idag upptäckte vi att vårt område heter kv.gurkan...spex tyckte vi...dax o ta farväl o packa ihop ungdomssakerna i ålderdomshemmet...tack birgitta för vänligheten!sådär dax för städning...vi ha levt i ett råttbo i en vecka dax o åka hem till de finare kvarteren i skåne :)

över o ut vatt en vecka i top nouch...umgås med socitet o kändisar e vardagsmat...men ska bli skönt o komma hem till alla normala dödliga vänner o kollegor :)


2009-07-03
16:10:42

raukar!
ännu en dag på gotland :)
vi chillar på kneippebyns badland...sjukt bra väder till en början!
när solen försvann tänkte vi tack men nej tack nu e de dax för nån kulturell aktivitet...raukar de ska ju va nåt känt lixom! vi hittade inte riktigt rätt men när vi väl va på plats orkade vi inte gå ur bilen så de fick bli en bild därifrån :) fint ska de va!
ikväll bär det av mot city i vanliga ordning...skillnaden till föregående kvällar är att vi ska testa visbys drinkliv på riktigt...de blir ingen bilkörning imorron så ikväll e de mingel med societeten på ett spexat vis!

vi får ju passa på o önska våra kollegor o vänner lycka till på startskottet ikväll :)

över o ut världen håll koll på nyhetern ikväll man vet aldrig om vi dyker upp!


2009-07-03
01:32:27

nytt från kändisvärlden!
jag & sjöbeck gör comeback denna gången i svt !
minut 36 rekommenderas :) där har ni oss!


klicka på länken för en kändisupplevelse!2009-07-03
01:01:07

när vi hjälper kändisar...
kvällen har bjudit på kändisträffar så som rickard engfors...magnus betner...o markoolio som behövde lite hjälp med sina drinkar...självklart ställer man upp lixom!

mer uppdatering imorron ska kolla upp om vi fick platsa på tv idag me...göran hägglund o vi :)

2009-07-02
15:41:10

gotland
gårdagskvällen va verkligen toppad! vi spexar rundor o letar efter muren...istället får vi gratis ölbiljetter o blir inbjudna på pr-jippon..träffar thomas bodström o de e allmänt spexat vi har hittat nya bekantskaper så ikväll bär det av till strandgatan för gratis vin...mie får ta sig i kragen o lära sig bli vuxen...ett ypperligt tillfälle :)i visbyhamn där vi chillar rundor :)vi spexar me lakritssnöre killen...våra nya bekantskaper...spindelmannen själv o pr-killen...även en politiker o en snurrig kille som tycker att vi 80-talister e offer för de manliga 80-talisterna som e porrfilmskadade...när vi sitter o chillar på hamnplan dyker thomas bodström upp...de e vi o kändisarna :)

mer spex väntar...

2009-07-01
17:07:08

känd från tv


jag o sjöbeck träffar inte bara kändisar här på gotland numera e vi de själva oxå!


ålderdomshemmet...detta är en plats för datoruppdatering...dusch o sömn!
spendera inte mer tid än va man behöver...idag e de dag 3 vi bor här o fortfarande hittar vi inte hit utan felkörningar...


dagens kulturella vuxenpoäng intogs i lummelundagrottorna...guiden va en tony örving...helst hade vi levt rundor som vi själva velat...men icke...känna fick vi inte heller men när ingen ser gör man vad man vill...guiden upptäckte oss..."nene inte röra"...de va ju en trevlig upplevelse i alla fall...


ännu ett kulturellt mål...vikingabyn...vi bakar bröd o skjuter bågskytte...
vi åker till tofta för o kolla vattenläget...o tro de eller ej men det har faktiskt regnat här idag...men nu e de sjukt bra igen...de va i alla fall inte många som badade...men vattnet va helt okej förmodligen e de morgondagens projekt :)

nu ska vi bara fixa lite sen bär de av mot almedalen o politiker...kolla nyheterna ikväll chansen finns ju att dom tyckte vi gjorde oss bra o politikersammanhang så vi e me ikväll igen...de blir käk på nått trevligt ställe...kanske lite stadsvandring...får se va kvällen bär av...

hoppas livet leker hemma :)