Mie

2009-06-30
18:30:08

en hälsning från gotland!
solen skiner...axlarna svider men vi mår sjukt bra!
hoppas allt e bra där hemma :)

2009-06-26
23:52:47

fredag...
så nu va de fredag igen...jobbe hela veckan o lite till känns de som...börjar bli lite dryg på helheten...nedräkning e i mig...så iväg o ladda batterierna i en vecka sen ska ja va tillbaka på banan igen :)

onsdags o mina kids kom på besök :) de e oxå en ladda om batterierna grej...4 av 5 på plats! önskemålet va andys lekland även fast jag tyckte att ute va de sjukt skönt väder så blev de andys ändå...o de e ju inget som vi kan ångra för vi va helt ensamma på stället...barnet i mig kryper ut o de e studsmatta o cykelrace...man kan ju inte annat än o gilla läget...efteråt blir klassikern mata ankorna...sen skulle kidsen till sig o ja på fotboll..."asså mie sör fortarre"
alltså mie kör fortare...jag cyklade så fötterna fick träningsvärk...

2009-06-23
23:37:06

mie lever!
tro de eller ej men mie lever...de har varit midsommar o de har varit liseberg o nu e man på banan igen...snart ett avbrott i mönstret o ja o sjöbeck e på gotland!

midsommar va spexat...började med en dag på jobbet...vi skulle skänka kakor o sånt till kyrkan o uteliggarna...men drygt att dom inte kommer som besämt när man försöker göra en insats för samhället! de blir kakor på fest istället! eftersom de i vissa lägen inte alltid verkar som om jag har en egen familj firar jag diverse högtider med andra familjen denna gången va det axhem som jag fick vålgästa...de va midsommarlunch o grejer! mycke trevligt o de tackar vi för :) sen bar de av mot en annan del av åhus! lekar o annat spex...sen kommer det en taxi med frida o emma o vi åker vidare till en åker...hmm vi tror vi e på väg till stan men helt plötsligt e vi i en bil o hamnar i yngsjö...själv tror jag att jag fortfarande e i åhus! råkar nästan skapa efterfest i en främlings stuga...går vilse i yngsjö...joda så att man kommer tillbaka o de e förvirrat o spexat som vanligt...

lördagen e de chill me wille...o sen e de lite filmkväll hos frida...dvs inte för många krafter som lyfts!

söndag o vi åker till liseberg :) i extas över att solen skiner! karusell nummer 1 lisebergsbanan något jag aldrig gjort i mitt liv...o lär inte göra fler gånger heller sjukt rädd! andra utmaningen e elvisbilarna o de e där jag nästan spyr! parisehjulet va ju en utmaning i sig...jag gillar läget o vi chillar o kör femkamp :)

sen kommer måndag o då e man back o track...kvällen bjuder på grillning o kubb!

om en vecka e de jag o sjöbeck som chillar på gotland kan inte annat än att se fram emot denna festlighet :)

över o ut vänner!

2009-06-18
22:51:32

spexad färd!
dagen till ära e de mie som börjar 4,45 på ett fantasi :) sådär lagom mycke i vanlig ordning...o så 2 sjukt trötta själar...mie o elin! inget större spex faktiskt...jag tycker de händer inte så mycket spex me kunder nu för tiden...eller så handlar det bara om att vi e vana nu...

efter jobbet e de lite cityhang me therese o emma...o nu har jag tagit i tag i ett av sommarens i-landsproblem...bikini...sjukt jobbigt tycker jag så de e lika bra o handla när man ändå ska så ha man de gjort! o så lite drickbart från sysset inför morgondagens festligheter! hem för en välbehövlig powernap...nära döden upplevelse när bg väcker mig för att de e dax för fotboll...joda så att sportintresserad har man ju blivit!

o de blev ju en speciell resa för sig...de e ju inte en mil bort utan...ganska långt iväg...kör förbi en intressant by med namnet porrarp...spännande tyckte vi som planerade fotografering! de va fotboll...o ja fotbollen e väl lagom intressant i sig de finns ju annat o kolla på :) på vägen hem dax för fotografering...de e ju alltid bra o ha i arkivet! o helt plöstligt flummar jag o tappar mobilen under sätet...o inte bara under utan den fastnar på nåt konstigt vänster...o eftersom jag litar på in vän bg så e de jag som hänger runt hela stolen o försöker organisera fram min telefon...vi får helt enkelt stanna bilen...o mobilen sitter verkligen fast likaså gör bg efter ett försök...lite små panik o jag blir lite rädd...men sen kan bg dra sig loss...shit ja hade ju fått ta bgs telefon o ringa den blåa taxin elle nått...panik!

nu e man hemma i lugnet som man brukar kalla kvarteret...imon e de fest! jobb 6-15...16,30 familjemiddag med axhem...fest dvs då ingår klättring i vägskyltar :)

e de bra väder på söndag då e de vi som befinner oss i ett soligt göteborg! ledig helg helt enkelt :)

över o ut...

2009-06-17
00:25:20

tidsfördriv...men egentligen e nog sova bättre...

Matvanor:
Bästa maträtt?
hmm...fiskpinnar i grova tekakor e ju fint :)
Bästa dryck?
ramlösa mango efter en hård utekväll...
Hat dryck och maträtt? ärtsoppa eller nåt sånt skit!...dryck jag måste nog säga kaffe jag kunde bara inte lära mig!

Bästa alkoholdryck? kall halmstads päroncider på kreta!

Använder du smör på smörgås? nej överskattat!

Smågodis eller ?färdiga påsar? godis?
hmm...choklad!
Favoritglass?
då måste jag säga den vi gör på jobbet! jorgubbssorbet hade ju chefen lyckats med riktigt bra :)


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
de e olika...vill man ha nåt så köper man de :)
Har du mer skor än kläder? nej men de e en del skor!
Favoritplagg? mina baggyjeans...slappt o allmänt bra!
Hatplagg? för korta grejor...

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du?
jobbar...fantasi e mitt andra hem!
Vad vill du bli?tell me för jag vet inte...
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? absolut eller jag kanske ska säg att jag trivs med mina kollegor...o jobbet e ju bra me...kan bli lite för mycket ibland bara...

Är lönen viktigast? nej de kan man ju inte påstå...hellre att jag trivs men jag klagar inte!

Boende:
Lägenhet eller hus?
lägenhet...0003 kan väl inte undgå så många...
Framtidsplaner med boende? jag e inte den som planerar sånna saker...ta de som de kommer!
Litet eller jätte stort? är inte lagom för det mesta bäst!
Drömboende? toppmodernt med mycket tekniskt fjärrkontroller o sånt till de mesta!
Landet eller mitt i stan? stan...jag tror jag är allergisk mot landet...
Mysigt eller sterilt? mysigt men ändå stilrent!

Lite allt möjligt:
Har du barn?
nej...eller ha ju 5 små kottar som jag gillar!
Betyder familjen mycket för dig? ja de tycker jag! men de gör ju hangsen oxå!
Är du lojal? lite osäker på betydelsen...men de låter bra! så de hoppas ja!
Tycker du om att dricka dig full? nej inte me tanken att bli full...men jag brukar hamnar där ändå...
Hemmafest eller ?gå ut på krogen fest?? hemmafesten brukar faktistk va bäst...men de e ute man träffar dom som inte kom på förfesten...så ja snackhörna...flagglekar...podie o allt vad man kan tänka sig e ja inte negativ till!


2009-06-16
22:30:45

helgen...impulsfest e bra!
ännu en helg har passerat o om 2 veckor sitter förmodligen jag o sjöbeck med en drink i handen på ett soligt gotland :)

helgen började med lite jobb i lördags,,,sen va de hem o organisera lite...jag o sjöbeck tog en vända till maxi o då bestämdes de att de skulle bli festligheter :) trevligt säger jag...min lägenhet e alltid öppen för fest! spex o grejer o solstolen åker fram...de e sommar o den kommer att bli ett festligt inslag...kvällen avanceras till banken...kö i vanlig ordning men på nåt sätt tycker jag att köandet kan va halva grejen...hamnar man bara med rätt människor så e de även fest där! jag har faktiskt en liten invikelse...sjukt jobbigt att baren e så hög...når ju knappt upp tur att de finns assistenter lite överallt :) de blir slagge men i vanlig ordning när de e de i alkholtillstånd så tycker jag inte att helheten e så allvarlig! de flyger lite glas o skit i luften...kvällen avslutas på bk i vanlig ordning...

varför vaknar man alltid så tidigt när man har sovmorron o kan få sova...chill me mysteriet på greveholm blir de...sen e de familjeträff på ikealand...mie kör runt de lilla livet! krockar lite men jag tycker det gick smidigt...o ögonen har ja inte fått sett på de lilla livet ännu han bara sover...slapp kille! men jag säger smart drag...för de e i den åldern o när man dör man hinner me sånt! kvällen avslutas med lite fotboll...mest för att jag har blivit sjukt aktiv på de! o de e bara o gratulera louise o co till vinsten :)

tack för en spexad kväll :)
2009-06-12
20:47:56

sjung om studentens...
jäklar otur studenterna har haft...sjukt dåligt väder me regn o skit! på min tid då va de annorlunda...då svettades man istället...de va inte 1800-frösihjäl men i alla fall 3 år sen...

o jag säger då de o detta...ännu en gång överaskar min kropp o mänsklighet mig...klockan ringde 01,07...har förmodligen inte hänt förut...dax o gå till jobbet...när man i normala fall inte ens kommit hem o e i sitt esse! stämplar in på ett jobb 01,39...ny erfarenhet tänker jag o gör mina smörgåstårtor...13 st blev pimpade! tanken o meningen va en paus med skolavslutning i karlshamn...men ännu en gång på grund av detta pissväder så blev de inte så...hoppas mina kids hade en bra avslutning ändå! de ha i alla fall sprungits o hämtats tårtor hela dagen men de ha gått sjukt smidigt! 01,39-18,58...de e lite sjukt men nu vet ja ju att ja klarar de oxå! de man inte dör av härdas man av...

nu e man lite sleten i kruppen men faktiskt inte så trött som jag hade räknat med...men fest blir de ingen ikväll även fast jag egentligen e sugen...men nej mie du ska va på jobbet 9 timmar till imon...

8,8,12,10,17,9=64...ledig på söndag jag tror de kan va sunt eller nåt!

jag gillar mina kollegor o de e ju förväl :)


2009-06-09
23:27:31

bara för att de e...
tänkte bara anteckna att de e sjukt mycke o göra på företaget denna veckan...mies liv ligger på jobbet...känns som man e där dygnet runt...men de kallas studenten o de e bara så de e...snart ordnar de upp sig igen!

för övrigt har de vatt fridas 21-årsfest o fest e ju aldrig fel! utgång på t-baren mindre spex vill jag säga ja tror ja inte e organiserad på de stället...men men de va en najs kväll ändå!

söndagen tillbringades i ledighetens tecken...med start i vallokalen...joda så att man e ju för allt va de här me demokrati heter...o jag säger att detta kommer ju underlätta vår gotlandsresa :) efter ett sånt vuxetbeslut...va de jag som tog tåget till karlshamn o lyssnade på swedenrock festivaldeltagare...jag träffade alla mina favvokids...först en hes wille som va trött dagen till ära...sen ett vidare besök till en chill robbe...galen o mysglad eddie...en trött amanda o en kompisbella :) vilken tur jag har ibland!

måndag o jag får ett besök i bgs nya lya...vu byggde sängar o organiserade jag e grym på sånt nu... :)

dagen idag har vatt med hastig väckning...stirr från start till slut...o så har vi arbetat för en grönare miljö...pantning e grejen...inte nog me bussen jag ha kört mer bil idag me :) nu för tiden vet ja inte riktigt va de e me mig o bilkörande de känns som allt e som ett tv-spel o ja e inte rädd för nått!

över o ut :)

2009-06-05
23:39:09

william


WILLIAM

-en liten krabat som fyller på min favoritskara av kids!

vatt på bb dagen till ära...där fick man träffa de nya underverkat...sjukt söt!

de blir körigt nu robbe, bella, eddie, amanda o william men jag gillar stjärnskotten o vill ha fler :) de e i sånna här stunder man e  glad för att föräldrarna organiserade fram lite syskon så att dom kunde skaffa barn!

2009-06-02
22:36:57

tisdag...
tisdag...ja vad mer kan man säga...jobb 6-15 joda så att de ha vatt mycke o göra...o inte nog me detta så skulle vi reparera vår kaffekokare...o så blir de en jävla smäll...spex säger jag...de händer nåt o man blir ju en vaken människa :) krångel me kylen den vill avfrosta sig själv så vi hackar is mitt i sommaren :)

efter jobbet e de inte mer me saken än en powernap...inlines runda o va ser jag när ja kommer till bgs krockställe om inte en ny krock...polis o brandbil joda så att de e action på den vägen...kvällen till ära kollar vi på fotboll o mie agerar bollkalle in i skogen buskage o ramla rundor men jag organiserade fram bollen :)

nehe snart ska ja krypa under täcket o kolla på 2½ män :)

över ut

2009-06-01
23:25:10

de började i ett studentområde o slutade i de finare kvarteren...
måndag vilket borde betyde utvilad efter en helg...men åå nej man e i ett slitet skick!

de började i fredags efter jobbet me en vända till nova lund där jag säkerligen bara va mest störande stressade...men de blev lite kläder i vanlig ordning :) de vankades studentfest på högskoleområdet...första tanken e hultsfred...lite annorlunda men jag gillade läget...toalettproblem o funderingen va antingen va de inget toalettpapper o fanns de de fungerade inte handkranen...så de blev ju ett jäklart spring i korridoren...lite nytt folk eller jag vill säga nästan bara nytt folk...lite svårt o förstå johan glans o björn gustafsson grejerna...men däremot träffade jag björn gustafssons kopia...jissus jag blir i extas vid sådana här händelser :) träffade mina old friends o de e alltid lika trevligt :) tanken o meningen va ju kårens bartömning...men eftersom min regel o princip e slutdricket kl.24 när de e jobb kl.6 dagen så va de inte nån mening att mie skulle ta sig till kåren...istället åker vi taxi till banken...joda så att men de blev tidig hemgång vid halv två helt enkelt...

lördagen innebär jobb o lite fix :) o inte minst sjöbecks 22-årsfest...o e de fest med kollegorna då vet man att de inte kan gå fel! de e ostbricka o de e top noutch! o sjävlklart inslag av sing-star...jag o bg besöker macken för o investera lite...vi träffar farbror blå som inte vill va socialtpratiga med mig...o i ett rent sunt förnuft tänker man att nej man tvingar inte polisen o prata med en...vi kommer tillbaka till sing-starfesten...jag tror på brandlarm o vill utrymma lokalen...men nej så farligt va de inte men de e utgång till class som e tanken...o de va bestämt sen innan att om mie e me så måste man gå en timme innan...o mycke riktigt e vi iväg...men jag o sebbe tappar sällskapet o har seriösa fyllesamtal...ett besök till hessle blir de o sen hamnar vi på class o möter upp våra hangs :) o de ha organiserats in en flagga som jag tar hand om som om de vore mitt barn...de blev flaggan o ja..."de första man såg när man kom in va en flagga o så dig uppe på podiet"...joda så att mycke riktigt! i vanlig ordning blir de lite sömn...men jag e på jobbet klockan.6...dock inte i mitt bästa men absolut inte de sämsta skicket...

jag o lillflickan organiserar på företaget jag e i mitt esse hela dagen...sjukligt social mot alla kunder! de går bra på företaget...lite spex me irene hinner vi med...sen e de mie som slutar...då e päronen, bruschan o linda på besök...jag bjuder på fika morsdagen till ära...synd bara att jag glömde bort att de va morsdag just då...

kvällen bjuder på en sammanfattningspromenix me bg...o sen e de filmvisning i 0003...strandvaskaren va bra men den blev ironi igår...måndag jobb igen o axhem sjuk...men de löste sig!

mie inhandlar en solstol...tanken är solning på soldäck men när jag smyger upp där så ser jag en manlig granne ligga där o sola...känner inte att de e passande o tränga sig på så ja tar fjärde våningen o sover en runda...lustigt nog försvinner min strumpa...ett mysterie men men...minigolf kvällen till ära...grattis till vinsten elin :)

bilder e på väg upp på facebook :)

see yaa!tack för 2 spexade kvällar :) helgen ha vatt på topp!