Mie

2009-11-29
22:30:49

en tid o sånt!
jag e en dålig bloggare inser jag...men livet rullar på som vanligt...ibland känns det som man hamnat i en uppförsbacke där man lixom inte ser att vägen blir platt...men oftast är ljuset i tunneln där :)

i torsdags va de jag o axhem som styrde en bil till väla...där de inhandlades diverse livsnödvändigheter så som ett wii spel...nu e jag som ska organisera bowling o diverse aktiviteter i hemmet! hemresan från väla kunder slutat på nåt trevligt skånskt sjukhus...mörkt...regning...dåliga vindrutetorkare o dessutom jag bakom ratten...jag själv va livrädd o körde i 50 på 90 vägen...o jag som inte gillar sniglar på vägen gjorde emot mina principer men min räddhet tog övertaget...på bilskolan kallar dom det att inte överskatta sin egen förmåga!

gårdagen bjöd på fest i vanlig ordning at harris place :) jag o sjöbeck skötte allt vad dans på diverse möbler heter :) de va allmänt spexat...utgång o en landning på class! mycke folk i vanlig ordning...jag tackar mig själv för 1-2 timmars nattlig sömn...imorse va de sjöbeck som sa goodmorning! en liten försovning o man va på benen...

dagens sally...har beställt en smörgåstårta :)

- e de födelsedag du firar?!
- jjjaajaa just imorron...eee vi blev bara tre min väninnan fick förhinder...lite förkyld!
- okej...men de va ju lite otur!
- vad har du önskat dig?!
- en reflexväst!
- de kan ju va bra o ha i dessa mörka tider! får man fråga hur gammal du blir?!
- helst inte! men jag kan säga att det är över 40 år...

jag förklarar att jag tycker att hon ser ung ut! hälsar henne välkommen på en eventuell födelsedagsfika på fantasi...

veckans frullemannen incident medför till stopp i toaltten o ett telefonsamtal till ambulansbeställningen...

nehe nu e ögonen i egen styrning...duschen o sen sängen om man ska palla stå på benen imon!

varför inte testa lägenhetens alla utrymmen?!

 

bäst på fest

 


2009-11-19
21:58:46

G O D K Ä N D
helt riktigt o om jag fick en chock när min examinationsuppgift blev godkänd...inte ens om jag hade varit lärare hade jag godkänt den...men på nåt sätt hade jag kanske fattat poängen...eller kände han bara att de va lättast o godkänna för o undvika så lite omtentor som möjligt vad vet jag?! skit samma de e godkänd o de känns lite som en befirelse...så detta får ju firas med lite winnerbäck i goda vänners lag med nån form av alkoholförtäring! joda så att helgen ser fin ut :)

jag e ju ingen uberaktiv bloggare som jag märker när inte ens förra helgens festligheter omskrivits...det va fest på österäng vi blev lagom glada...klämmer handen bakom en dörr nära svimningsanfall 2 gånger...vi tar bussen alldeles för tidigt till stan vilket resulterar i en helt vanlig mellanlanding på kapellgatan...där jag visar upp göteborg vad vi går för...dax för utgång o äntligen efter många helger hamnar jag på class...de e galen dans på podiet i vanlig ordning...halmhattar o cider...helt klart godkänt!

annars har veckan försvunnit o jag med den...imon e de nog lite idolchill de e mer eller mindre mer lag än undantag nu för tiden...lördag bjuder på jobb...winnerbäck...fest o utgång!

på söndag ska mie bli en bra faster o människa igen...jag ska träffa min guldstjärnor o de v apå tokförlängesen...bella fyller 7 år stora tjejen nu :)

nehe om ja skulle dyka ner lite till i studierna sen e de ja som dyker under täcket...


o förresten varför är det som man inte kan styra över så jobbigt...

GRATTIS TILL STORA TJEJEN!!!

7 ÅR

själv blir jag mörkrädd...var ska det bli av mig när tiden går så fort o springer ifrån mig...


2009-11-14
16:22:09

en lista jag lånade från en gift kollega!
Avsluta meningarna...

1. Jag har insett att min senaste kyss...förmodligen något bra...
2. Jag lyssnar på...festmusik för att komma i stämning!
3. Jag pratar...för mycket tycker de flesta...jag tror jag har mycket att säga bara!
4. Jag tycker om...alla :) elle nej men de flesta!
5. Min bästa vän är/var...vi diskuterad detta bästa vän fenomen...men man har många bra vänner :)
6. Min första riktiga kyss... vill jag nog helst glömma!
7. Jag avskyr när folk frågar...sånt som jag inte vill svara på...
8. Kärleken är... svårt!
9. Jag gillar att...mina syskon är produktiva vad det gäller barntillverkning :)
10. Jag kommer aldrig att...säger som bg...man ska aldrig säga aldrig!
11. Jag är hemligt förälskad i... är inte en hemlighet en hemlighet...
12. Sist jag grät var...när ögonen rann av sig själva!
13. Min mobiltelefon är... störd egentligen...men de en av de bästa sakerna jag äger!
14. När jag vaknar på morgonen...tänker jag snooze!
15. Innan jag går och lägger mig...ställer jag larmet!
16. Just nu tänker jag på... om jag egentligen inte borde hoppa in i duschen istället för att skriva detta...
17. Bebisar är...något av det bästa :)
18. Idag har jag... räddat en vilsen pensinär!
19. I kväll ska jag...leva livet!
20. I morgon kommer jag...förmodligen inte må jättebra...men ska hälsa på päronen o sötaste william!
21. Jag vill verkligen...att alla ska få ett bra liv :)

2009-11-13
18:44:16

ut med det gamla in med det nya!
just precis vad jag har försökt fixa i min kyl & frys precis...vi hälsar visserligen inte nånting välkommet i frysen...men däremot säger vi tack o hej till köttfärsen jag inhandlade vid min inflytt för ungefär 3 år sen...som jag så snyggt förpackat i små påsar...på den tiden trodde jag väl att matlagning skulle finnas med i vardagen...men nej så ha de inte blivit! jag känner mig glad över detta steget...även kylen har fått en uppfräschning...jag har hört att de e inte bra o äta sylt från den tiden då jesus föddes...så nu vill man hälsa ägg o lite margarin välkomna! mest för att jag har varit så otroligt ambitös o bakat kladdkaka dagen till ära...nu kan jag inte riktigt sätta fingret på om detta verkligen blev bra...25 minuter i ugn o störbröad form i receptet...mie har den i 45 min i ugn utan ströbröad form...tur attjag har en nödlösning med lite glass helt enkelt :)

man få ju tänka 2 steg när man vet att man inte är född i köket! de man inte har i huvudet det har man i frysen...

tänkte med glädje visa upp vad jag har åstadkommit dagen till ära :)

nu när jag ser bilden på detta perspektiv vet jag inte om ja e så stolt längre...

 

 

här har ni husets hjärta som man brukar säga...men de e helt fel! micron e mitt hems hjärta...i denna inredningsdetalj förvaras allt från bananer...kalkonpastrami...vitlöksdressing...ketchup...o detta e spektakulärt vänner men man kan hitta lite stenbitsrom i denn kyl...ramla inte av stolen vänner fick den på en utbildning en gång...o så hittar vi så mycket mycket mer som e trevligt! livet är en fest o min kyl hjälper mig med förvaring!


2009-11-11
21:25:31

nu ha man blivit vaccinerad!
visst de e inte mer me saken igår va de dax tyckte den lokala vårdstyrkan att de va dax för lite vaccin...i kyrkan lite annorlunda...o jag blev lite chockad när de va typ 6 till o ja som skulle ta den i samma rum...sånt ogillas lite av mig faktiskt...de gick bra i alla fall! fick man sitta o pausa i nästa rum...en tjej blir vit i ansiktet o blir nära svimupplevelse...men mer än så mycke action va de inte...jag ha väl nåt normalt symptom...ont i armen...o nu e de nog lite feber o skit i kroppen men de e ju inte så konstigt...man ha ju för tusan fått en sväng av svinsjukan när man fick sprutan...

gårdagen bjöd på lite innebandy...o ja de e mycke roligare än fotboll!

dagen började lite hastigt kl 5.30...planen va ju ledighet men nej...emma fick me svinsprutan o va sjuk så de va bara o jobba...klart man ställer upp o egentligen e ja inte människan som gillar ledighet hur som helst! kaffeinkopplingar o skit på jobbet men de gick fint :) dagens nästa va julbord...o vi höll på o dö på kuppen...när vi svänger ut framför en bil i hög fart men han hade så bra fart så han hann först :) som vanligt blir man lite groggy av julmaten o julmusten...men de va fint! i vanlig ordning spex med detta sällskapet!

kvällen kommer inte bjuda på för mycke ansträning...lite oskyldigt dömd o en dusch o sen in i bingen!

2009-11-08
18:18:27

på tåget igen...
o ja standarden e under all kritik...elle kanske inte jag lyckades ju få sittplats :) men de luktar toalett o de skakar...jag hittar inget eluttag till min dator o telefon...få väl sitta o lyssna på människor när all ström e slut...i-landsproblem kan man kalla de...men men thats it!

2009-11-07
09:20:26

mie åker tåg...
i brist på annat så får ja väl skriva av mig lite...åker för övrigt baklänges o vid fönstret...madrömsenariet för en tågåkare som mig...men när man först hoppar in på fel plats får byta o tränga sig in e de väl bara o ta...vagn 6 plats 26...precis passerat nässjö...o jag måste säga att mitt bredband sköter sig oförskämt bra!

fick hoppa in till pressbyrån o köpa en dextro allt för att hålla ögon o öron öppna under en sju timmars intensiv utbildning...yes man e nervös att john blund kommer o tar mig...försökte kolla på film innan men mina ögon har de typ som sömnpiller så efter att ha fått ont i nacken så fick filmen stängas av o internet utforskas sjukt dålig aktivitet överallt denna tidpunkt...

över o ut mina vänner :)

2009-11-06
21:44:43

slut på veckan...de e dax för fredagsmys!
jag vet inte om jag kan kalla de fredagsmys...sitter här o typ drygar men chill ändå organiserar me sånt man aldrig tar tag i lixom...organiserar lite foto o grejs! :)

dagen har varit mycke o göra men de ha gått mycke bra för mig o fröken sjöbeck :) o i vanlig ordning e jobbet en samlingsplats så de kommer alltid in nån som jobbar men ändå inte jobbar! de har ju varit gustaf dagen idag så vi ha sålt bakelser helt enkelt! de ska hittas på dagar för att man ska få sälja nåt extra typ...

har inte mycke o ordbajsa om idag men imon e de jag som e ledig från jobbet o tar o utbildar mig istället...


2009-11-04
23:54:02

"erbjudande om vaccination"
nu e ja oxå en av dom...min grupp e väl kallad kan väl tänka mig att de e 80-talisterna som ryker in i vaccinationsträsket...jag e ju inte så insatt som de flesta andra i detta ämne...men jag känner att de kan va sunt o ta de eller nåt...mest för att inte smitta någon annan om jag nu råkar hamna i nån svinsjukdom...visserligen tror ja på ödet så blir man grisad så blir man...men nej jag gör de för kidsen helt enkelt! så på tisdag e de jag som hamnar i kyrkan...joda så att kan ju va passande om man skulle koola...vet man ju var man e lixom! jag hoppas jag är som en robot okänslig o inte hamnar i nån konstig reaktion efter sånt där insprut...mie har ju stor risk att svimma bara av att se sprutan så jag hoppas att kyrkans vänner har förberett med en kunglig säng till sin patient!

nog talat om de e den där sjukan...egentligen e de väl de ända folk snackar om nu...men jag orkar bara inte! helgen har vatt trevlig...ja o emma åkte till tv-kändishuset...joda så att de va vi o en miljon andra som tyckte de passade sig! lite fynd hittade man allt...men nej vi stannar inte i 2 veckor o hänger upp våra kläder på galgar...utan tog oss hem igen för att svira om för fest! de blev utgång o hela grejen...söndagen va en zoombiedag...me risk för svimmning o sovning på plats!

veckan har i övrigt flytit på som alltid...imon e de torsdag...då e de finputs på en tenta som förmodligen inte blir godkänd...nej den kan inte de jag känner att detta e inte bra material...men får man feedback på skiten kan man väl rätta till de hela! på fredag e de stängning som gäller på företaget e inte så negativ faktiskt när de e jag o sjöbeck som kompanierar...lördag står de utbildning i linköping...joda så att rastlös ska jag nog se till o inte bli i alla fall :)

jag borde vatt i sovande tillstånd nu...har haft en trevlig grann/spelkväll :) vaknade vid 2.30 i natt o blir sjukt glad...jag trodde de va dax o gå upp men de va bara in i dimman igen!7

nehe slut på ordbajseri för i afton...på återseende :)