Mie

2010-12-21
20:32:41

dagen som ramlat ner från helvetet...
...nej så illa e de faktiskt inte...men man kan ju säga att dagen har bestått av 100% tidspress...men inga förseningar på nått vis trots tokstress...så ni män som inte förstår att de e inte bara o chilla när vi jobbar skulle gärna fått tagit vår plats idag...en väntad sovmorron blev ett chockartat uppvakande...min ringsignal passar inte i sammanhang då man vaknar helt oväntat...5,10 o min klocka va ställd på 11,57...nått gick snett där nånstans...men jag va väl lika glad för den lilla tidsändringen...halv 6 va man på företaget...konstant jobb hela tiden...o att vi lyckats ligga steget före hela tiden kan man inte va annat än glad över...e man i stress vill man gärna kunna springa lite men med blankslitna fotdon e de en omöjlighet när golvet är som en isbana...2 vurpor har jag hunnit med i år jag hoppas att statistiken stannar där...nästa års investering kan möjligen bli fotdon med mönster under...

vi ser till så att stans lärare inte går hungriga o på samma vis ser vi till att bidra till en lite grönare miljö...en pantrunda till maxi e ju alltid lika spännande...inte bara en pantrunda även dagens första sittpaus intogs...o självklart en sväng bland hyllorna...o vem hittar man i ingången om inte en av mina favvokillar william lyckan e total :)


2010-12-20
20:29:01

mest om julen...
över en månad sen sist...min blogguppdatering e inget jag skryter vidare runt...men som alla andra skyller jag på tidsbrist i livet...de e jul o vem e inte stressad över denna tiden på året...rent jobbmässigt så skulle man kanske kunna tro att vi vadar i pepparkakor o lussekatter...men nej folk har fått fel för sig smörgåstårtor...va e de för fel på normala jultraditioner vi försöker i alla fall locka fram julkänslan med hjälp av julskinkan o senapen med de svarta prickarna i på frukostbuffèn...o de e inte bara ett knep de e ett knep som funkar då man hör kommentarer som "o julskinka va gott!"...nästa vecka kommer kommentarerna förmodligen ha en mer negativ klang...

julafton om 4 dagar...sen den dagen man passerade 15 eller nån annan ålder runt där har inget vatt sig likt...julkänslan får man verkligen arbeta sig fram...med julgardiner o de lilla julpyntet man har...men i år har en ny tradition smygits sig in i 0003...gran...jag har ju visserligen haft gran förr eller om man verkligen får kalla en gran av plast gran?! denna gången är i alla fall granen från äng o mark...med en såg i ena handen o en borste i den andra så högg jag en gran...de e kanske inte hela sanningen men ja va i alla fall med :) den e numera pyntad o jag säger bara vilken gran! något jag inte riktigt förstår är de här med nyinköpta julgranskulor...vem fan kom på att man skulle knyta i snörena själv?! de fick bli halva burken sen fick de räcka! skåda underverket!

även i år infaller alla vänners julfirande nämligen den 25 december :)
i år även kombinerad utflyttningsfest då vi firar sista festen i 0003...eftersom det är flyttplaner på gång...inte bara planer kontrakt e skrivet o flyttkortet ligger på köksbordet...det kommer bli en lägenhet med loft! vilken lycka :)

jag antar att jag inte kommer att blogga innan jul...så då e de jag som passar på att önska en kalasbra jul :)