Mie

2011-08-30
22:10:59

från en timme till en annan!
gårdagens bitterhet över att icke vara student har vänt! från en timme till en annan är man student vilken omställning men detta ska bli spännande :)

men jag kom på mig själv att ingenting har jag tänkt på men hoppas jag är lite förberedd i alla fall :) tur att det låg ett kollegieblock här hemma och frida sponsrade med penna och sudd...för vem har tänkt på att man ska behöva något sådant...pennskrin är det sånt man har i min ålder?! jag chansar på att jag behöver så det ser ut som att jag kommer att få handla lite och eftersom jag bestämt mig för att ge mig en mac i intagningspresent så kommer det att få bli så :)

mitt nya liv som student! cyklen är pumpad och jag hoppas att jag är redo trots att jag inte fått veta vilken sal jag ska vara i men kl.9 är tiden men så vitt jag vet så är högskolan ett stort ställe så jag kommer att inbefinna mig där oerhört tidigt som om jag vore en 60+ som ska handla på domus och köar sig in!

över och ut! glad tjej hej :)

jag hoppas inte jag valt fel?!

tänk att få umgås med sådana här troll varje dag


2011-08-29
19:02:10

satan i gatan!
sammanfattning av dagen kan man säga!

livet på en pinne eller något...när man väl kommit på vad man ska göra av sitt liv eller i alla fall prova nya vägar så lyckas man inte...börjar tveka om det faktiskt är meningen att jag inte ska komma vidare?! förskolelärare var tanken, men efter att först varit reserv 6...då plockar högskolan väck 3 platser och jag blir reserv 1...och idag på uppropet var alla i min grupp exemplariska och befann sig på plats medan ifrån två andra grupper så va det frånvarande vilket betyder att om jag varit i en annan grupp hade jag varit student...så jag vet inte det känns som att det inte är riktigt meningen att jag ska komma någonstans i livet!

så mig kommer ni fortsätta se på fantasi...jag har ju bra kollegor som jag gillar så det får väl bli energin till att inte tröttna helt fullt ut...dumt nog hade jag ställt in mig på att börja göra något annat då blir allt mycket tråkigare när man inte kommer vidare! men eftersom jag jobbar med kunder så får man ändå se glad ut i allafall...och det är det är ju trots allt ett bra jobb trots att över 5 år egentligen är lite över gränserna!

cykelpumpen jag köpte är en vetenskap det liksom bara pyser och jag som trodde det var lätt att pumpa cykeln bara man hade en pump men så va inte fallet!

försöker vända det hela och se vad jag har istället för vad jag inte har eller får :)

 


det sägs att mina chanser inte är helt döda även fast jag inte riktigt tror på det!

2011-08-25
21:59:21

sova bör man...
torsdag...imorgon är det sista dagen på mitt officearbete! Kanske kan vara bra för kropp och själ att varva ner till standard antal arbetstimmar :) men jag är glad att det gått så smidigt och på samma gång tror jag att jag lärt mig något nytt! Om inget annat har mitt cv utökats hade helst sett att det varit formulerat med någon amerikansk titel...inte för att jag tror att jag kommer jobba utanför svenska gränsen men ändå det ser ju mycket vassare ut :)

morgonkomiken på jobbet har varit stor och ett skratt förlänge livet i alla fall om man ska tro på ordspråket! en av våra stammisar som kanske inte riktigt är någon stammisfavorit men ändå hon är en stammis anländer precis vid öppning för att intaga frukostbuffè...många gånger förstår jag människor som kommer tidigt för att äta frukost om dom har någon anledning inte bara för att äta frukost och sedan inte vidare till något måste...stammisen var nog ovanligt trött dagen till ära och tar sig en sittande powernap i sisådär en halvtimme! komisk när andra kunder kommenterar det hela...men väcka henne är väl onödigt! när hon väl vaknar vänder hon blicken mot fönstret och fortsätter äta! välkommen till fantasi där vi kan erbjuda sittande sovning med frukost!
Det har väl hänt att man själv tagit en powernap på offentliga ställen men detta tog väl ändå priset?!

framtiden är fortfarande oviss vem vet om en vecka kanske jag sitter i skolbänken...nog för att jag gillar spänning i vardagen men detta är inte nån kul spänning! LIVET PÅ EN PINNE

en ny singlespeed cykel har inhandlats och denna gången hoppas jag att den kommer att behållas som min egen i annat fall är en försäkring tecknad...jag litar på att den är bra men ändå att ingen tar min cykel Tack!

I helgen firar vi 89:an Bgs Happy B-day! Hon blir inte äldre än mig men det är något hon aldrig kommer att lyckas med...nehe över and out!
2011-08-18
19:53:23

att fånga en fjäril
nu har man varit hemma från semestern i snart 2 veckor...var tog tiden vägen?! men semestern i Grekland var mer än välbehövlig :) sol sol och ännu mera sol! och massa äventyr...tur att vi är 2 rastlösa typer så de har inte vatt mycket chill på stranden! grekland lärde mig drick inhemsk öl mythos får verkligen plus poäng! jag är förvånad att största delen av mitt alkoholintag faktiskt var öl fint ska de va :)

paragliding :)

till en början såg jag bara detta som att det är bara sånt man ser andra gör...men eftersom filip är mer äventyrlig än vad jag är så fick jag inspriation för denna upplevelsen något jag inte ångrar!


men nu är man tillbaka till verkligheten och jag ser tillbaka på grekland som en lyxtillvaro där sovmorgon fanns varje dag och ändå vaknade man tidigt...dagarna då det inte finns nåt som heter måsten men ändå gör man saker som man får ut någonting av! jag hade verjligen velat åka iväg igen...men runt runt så att man får uppleva mer!

vilja är en sak och verkligheten en annan...nu är man här i ovissheten skolan ger inget riktigt svar förräns det egentligen är för sent...jag vet inte vad jag ska ställa mig in på...man kan inte göra nåt så den som lever får se!när det är som bäst