Mie

2011-07-17
17:11:50

söndag vilodagen!
nu är jag här o krattar igen! söndag och dom årliga kristianstadsdagarna är slut, tråkigt att staden kommer att sova tills nästa år! De är fint att komma ut vilken dag i veckan och märka att folk lever! Förra fredagen var det dags för det årliga startskottet, jag va inte direkt överväldigad över loppet men eftersom det ska vara positivt att röra på sig hade jag minsann också fått en nummerlapp, något jag var osäker in på minuten om jag skulle använda men som den förhoppningsvis förnuftiga människa jag försöker vara så avböjde jag och bytte roll till åskådare och så här i efterhand va väl det ett klokt beslut då inte imunförsvaret hållt måttet i veckan!

2 restaurangbesök på o lèarys har hunnits med och jag måste säga att det är med all kritik! Jag är inte imponerad någonstans över deras service och inser att jag är glad att jag inte jobbar på det stället...men tur att det var trevligt sällskap i alla fall! Det är ju inte första gången vi har otur med våra restaurangbesök så citykollen kan vi sköta hedanefter så att det blir lite mer rättvist!

4 helt klart godkända och bättre betyg på utekvällarna har hunnits med! Tackar alla berörda för givande kvällar :)

En resa till öarnas förlorade land soliga grekland är bokad och jag ser fram emot det hela, semester på riktigt sola, bada, dricka fina drinkar, åka på äventyr, helt enkelt slippa de gamla vanliga :)

 dom 2 kommande veckorna kommer jag att jobba på office så där har ni mig! men lite serveringsarbete ska också klämmas in på morgonen.