Mie

2011-10-10
18:01:51

6 år eller 2 5?!
Första fältdagen på förskolan är numera förbi...intensivt men lärorikt! Allt nytt...många barn och det betyder ju i samma veva många namn! Jag som tycker att namn och ansikte är en hel vetenskap att komma ihåg men över all min förväntan så tror jag att jag lärde mig en hel del namn på 6 timmar :) barnen har kommit fram till att antingen är fröken Mie 6 år elle 2 5!
efter en dag på förskolan kom sötaste minimannen för en hel kväll med övernattning! Han är inte en svår person att ha som gäst...klockan halv åtta bestämde vi oss för projekt sova mysminimannen hoppade upp i vår säng och tyckte att det var en lämplig plats att sova på...hans egna säng såg kanske inte så inbjudande ut...så en varsin sida om minimannen fick han sällskap och somnade med sin bok i handen :) klockan 8 vaknade minimannen glad och pigg som få...och vi fick ju lite sovmorron :) välling och sånt lyx sen dax för andys lekland där minimannen mest iaktog han ville inte va så aktiv men det va ju chill och sitta där på golvet och sitta :)
kvällen bjöd på personalfest sånt är ju alltid trevligt :) bowling, mat och fest! festen togs till kapellgatan fest är något grannarna inte är främmande för då öronproppar kan vara en bra investering :)
dagen har bjudit på självstudier och hur hanterar man sånt...jo man har lite klassfestplanering...lite shopping men kanske det mest självdisplinerade att ta sig igenom barndomspsykologi boken...jag är stolt skiten är utläst! frågan är om jag har så bra koll på helheten men den är i alla fall utläst! att köpa sömnmedel är överskattat jag rekomendera att testa barndomspsykologiboken 2 sidor sen sover du!