Mie

2012-04-19
20:10:51

barn är kul!
idag och egentligen hela veckan har jag träffat en massa fantastiska kids! man är trött i hela huvudet när man går hem...men någonstans får man tillbaka mer än vad man ger! jag har fått många nya kompisar mellan 2-5 år :) vissa vill man låna hem, men det går ju inte så då är jag glad att jag har 5 st stjärnor som jag kan hänga med iblanda!
dagens kille 5 år:
"killar gör allt för tjejer, så du kan säga till din kille att han kan laga mat till dig...städa och göra allt du vill"
någonstans ser jag hellre lite mer jämlikhet, men sund uppfattning grabben :)
annars pratar vi mycket om olyckshändelser...det är nämligen något som påminner dom om skador hela tiden jag är ett vandrande påminnelsebojekt för skador med mina kryckor! 3 åriga killen säger:
"inte ont där...ont där! ojoj"
jag är glad för deras kärleksfullhet trots att ena stund ska dom låna eller ta kryckorna :) men jag har blivit något av en kryckexpert! hoppar åt sidan, i sanden, på gräset, efter cyklar, på krogen ja försöker ha ett flexibelt liv! har jag tur kommer jag inte va ett påminnelsebojekt på tisdag efter måndagens sjukhusbesök så ser jag helst att kryckorna får sluta följa med mig där jag är! jag slipper kanske snart att åka kollektivt en glädjande stund hej o hå :)


2012-04-04
19:34:19

onSDag
uttråkad tjej hej!
självstudier skulle egentligen kunna klassificeras som lyx i tillvaron, men då tillkommer ju det lilla kravet självdiciplin och pluggkänsla...de fenomenen inbefinner sig inte här! Uttråkad fast det finns en hel del att göra inom högskolans värld...bitter för att jag inte kan gå ut som en normal människa och tycka att det är skönt med att bara vara ute och gå en sväng! sprickan i knäet har fått mig att längta efter att träna...något som inte finns i mina tankar annars! det är väl den där mänskliga jakten att jaga efter något man inte kan göra just nu...när sprickan är hel kommer väl kroppen att ställa om sig till att tycka att det är lugn och ro av att slippa träna!
lite pluggande har man fått in i vardagen...salstenta nästa vecka och som hyffsat ny inom högskolevärlden är detta den första tentan på plats i en sal med en vakt precis som på högskoleprovet! och nu är ju tanken att man ska plugga till det, men alla böcker och anteckningar får ju följa med så motivationen är väl inte den bästa!
gårdagens glädjepunkt var ju såklart minimannen som var här på besök :)
det pratas mest om pappas bil...pippi...mimmi...babis...upp...min! han har en stark vilja och min iphone är hans :) egobilderna gick på ett streck, det ska börjas i tid!