Mie

2012-06-04
19:28:38

SoMmArlOv - EtT FenOmen fÖR STudEnTER
Då var det dags att välkomna mitt första sommarlov på sisådär 7 år får det nog bli! 6 års sedan man hade vit mössa och va glad, då trodde jag aldrig att jag skulle sätta min fot på en skola i utbildningsyfte igen...men då var jag ung och skoltrött för ett år sedan var jag lite äldre och trött på min jobbtillvaro! Ett val jag inte ångra någon sekund :) Det för med sig en hel del fördelar med att byta levnadstandard och en och annan nackdel...
Från den ljusa sidan ser jag mötet med nya människor som en guldkant på studentlivet, man blir glad av ny energi :) Så dagen till ära har vi firat in sommarlovet med inte en droppe av det starkare utan en pratglad lunchbuffè på Rosegarden! För några år sedan var jag rädd för sådan mat men nu ser jag det som ett uppsving i matkulturen :)
Annat postivit med att vara student är ju dom spännande självstudiedagarna...en stress om att man egentligen skulle pluggat inbefinner sig medan man roar sig i solen eller gör något annat för att få in glädjen i livet...men självklart pluggar man ju emellanåt också! Något som chockat mig är hur snabbt man kommer in i studierna...jag trodde att jag skulle vara glad om jag klarade mig med godkänt i inlämningar och tentamen men icke jag överträffar mig själv och det går bättre än så :) inte alltid men ibland!
Fördelen är ju också att man får säga att man har sommarlov ett sommarlov som visserligen innebär jobb, men då får jag ju träffa mina andra bundisar så livet rullar på helt enkelt :) Denna sommaren kommer jag vara en konditor, servitör, kallskänka och kontorist så det kan bli spexat det här! Och inte minst kommer det ekonomiskt kännas som man inte är student och det kan inte bli bättre :) Csn är inte mänskliga precis som arbetsförmedlingen så känner dom inte till den mänskliga verkligheten, arbeta är dåligt enligt dom i alla fall så lönar det sig inte!
Mitt första år som student har inneburit en drastisk förminskning av ansiktsförlamning, istället drog man på sig en knäskada men det går väl över det med nån gång :)
över & ut!
Wille kom hit och firade sin 3-årsdag med såpbubblor och BK :)