Mie

2010-10-25
20:44:00

från kylan in i värmen
helgen har passerat...något man inte kan missa för måndag e ju ändå måndag...men trots denna vita helg har de vatt riktigt bra :) fredag bjöd på middag i knislinge...de e ju inte varje dag o så läser man i tidningen att de vatt storbråk i knislinge...man går ju inte säker nånstans...trots att min entrè inte va den bästa då jag välter ut ett glas vin...så städprodukterna fick åka fram man ber om ursäkt för den incidenten...de blev kollektivtrafik både fram o tillbaka...jag e inte negativ egentligen men de e ju inte direkt spännande o sitta där i en buss...

lördag bjuder på jobb 6-15...lugnt som tåget men de va mycket trevligt :) o jag fick baka tårtor man e flexibel inom företaget! kvällen bjöd på bio i bromölla...en biograf utan kortläsare...där dom fokuserar på budgetläsk vet inte om coca cola va något dom kände till...som på alla biografer tar dom ju normalt biljetten innan man går in i lokalen...men nej inte i bromölla där litar man på sina invånare...facebook filmen blev de! jag missade lite men de viktigaste såg jag så förmodligen påverkade inte mina powernapar filmen...de va ju trots allt ändå i eftertexterna som den viktigaste infon stod!

man tar ju inte ut sovmorgon för ofta...så varför göra de när man e ledig...de blev en trip till ullared...jag skäms nästan för mina täta besök...vi anländer 20 minuter efter öppning o de va ju sjukligt va folk de skulle va...mina kids har fått spännande julklappar...jag tycker själv jag har varit otroligt tidig i år! de fick bli plattan i mattan på vägen hem...jag va inte rädd o tyckte bilkörning gick oerhört bra ibland kör jag som en gud :)

veckan bjuder på kontorsarbete spännande man e tillbaka med telefonen i örat o pennan i handen...gertrud junior helt enkelt! inte bara kontorsarbete...något som e mer spännande än så e premiär för william att sova på kapellgatan...något jag ser fram emot :) fredagsmys o lördagsunderhållning kan bli ett besök på andys lekland man vill ju lära killen hur de ska gå till när man e med sin faster! kommer bli spännande jag hoppas på att han kommer hålla sig ifrån att göra tvåan...jag vill visserligen inte att lillen ska bli förstoppad men jag ber till föräldrarna att inte stoppa i han något som gör de lättpåverkat...men jag ser det som ett teamworking arbete mellan mig o filip :)2010-10-19
21:30:49

2010-10-19 de e tisdag!
...bowlingen i lördags gick väl kanske inte helt lysande men jag e glad ändå...svårt o bli annat när wille e me o coachar...för o va 16 månader så skötte han sig exemplariskt! inga klämda fingrar mellan klotet o bara ett par smitningar för att beträda bowlingbanan! resultatet är onödigt att kommenterar...de viktigaste e att deltaga eller :) et besök på restaurang...kycklingfilè låter ju alltid fint...kul när man upptäcker att dom vatt o köpt nån form av eldorado kyckling som har en konsistens av tuggummi samtidigt som potatisen är dränkt i margarinsås...tack men nej tack! man hamnar på kapellgatan o kan inte ungå att de e fest :) trevligt säger jag o ska egentligen bara in för o säga hej men jag råkar fastna men kul va de i alla fall :)

veckan har startat o de e bara o hänga på...stänging idag...jobbigt när en kund ringer o under hela samtalet låter de som att hon gör tvåan...jag tycker att sånt kan man göra sen men folk e ju tidspressade nu för tiden...efter en dag på företaget e man nu inskriven o ett halvår framöver kommer jag bli lite biffigare :)

tittut

2010-10-15
23:12:43

de e så de e...
de va på tiden! nu har ja o sara haft en personligtränare o jag känner redan att rutorna inför 2011 skulle känna sig redo! hej o hå de va hårt men de betyder säkerligen bara att ja e klen o behöver träna upp mig helt enkelt...motivationen säger träning minst 2 dagar i veckan...simpelt kan tyckas men jag känner redan ett pressat schema...så efter ett beslut om en vit helg ska nog inte de va omöjligt att hamna på gymmet på söndag efter helgens hårda arbetspass...varför inte försöka toppa livstilen när man ändå i e livet!

gårdagen bjöd på personalmöte...vi har sjukt bra människor på företaget helt enkelt! jag känner visseligen att jag inte e på min topp...jag känner att jag behöver utvecklas något jag verkligen fått göra på företaget...från praktikant till ansvarsfylld anställd...men jag tror jag behöver något mer nåt nytt! e man inte positiv så drar man ju ner dom andra i skiten...så ja ska försöka va på topp tills jag kommer på nåt bättre att göra med mitt liv...jag vet visseligen inte om man kan va på topp när de ha varit över 20 smörgåstårtor inom 2 veckor...fint kan man tycka lite för mycket kan ja tycka...men va fan jag har ett jobb jag ska va glad o dessutom e vi ett bra tillsammans :)

o dessutom har man kunder som toppar vardagen ibland...irene kommer in överlycklig o berättar att hon köpt en ny peli :) jag blir glad på riktigt för hennes skull..."jag stod inte ut längre...de va inte kul o komma hem..." irene är en mycket klok kvinna i vissa lägen o har oftast en poäng med det hon säger...för visst hade de inte vatt så inspererande om man inte haft alla människor man tycker om omkring :)

irene till kund: - du har snott min plats!

okej att irene brukar sitta där men ibland får man ju bjuda till som tur va kunden klar o skulle gå...vi glädjer oss även för irenes skulle med tanke på att hon varit uppe sedan kl.4 o det har o göra med byråkratin på nåt vis!

imon laddar jag ny energi...9 timmar på företaget! sen bär de av mot karlshamn för o bowla me wille mannen :)


2010-10-11
21:43:20

helgen is over!
fredagen började oerhört kulturellt jag kände hur vuxenpoängen trillade in för att senare under helgen sänkas igen...musikal va de...den va bra! jag va mycket positivt överraskad men något jag inte förstår e varför allt som e kulturellt ska vara så länge...1 timme innan pausen e egentligen min maxgräns för att kunna sitta still alternativ somna...1 timme o en kvart sen va de dax för paus 30 minuter...1 timme till o sen va de över...frida spexade till de o gjorde lite extra spänning i vardagen...vi fick ett program vilket gjorde att vi såg något mer insatta i föreställningen...lite cola o en bit kexchoklad o där höll jag mig vaken...något jag själv är mycket imponerad över! Något jag däremot är mindre imponerad av är personalen i garderoben...precis när de ska bli min tur går hon över till andra sidan o hjälper sin kollega med den kön...okej att vi sänkte medelåldern och att man ska ta hänsyn till de äldre men vi ungdomar är väl ändå normalt sett ett mer stressat folk...men ja e inte den som e den de va ju bara till o vänta ut om man inte skulle förfrysa på hemvägen...de har ju faktiskt blivit vinter!

lördagen började redan 5,22 en välförtjänt snooze på 10 minuter bjöd jag på...jobb mellan 6-12 inte en tid jag egentligen ska klaga över lagom chill...fantasi va helt klorfyllt jag trodde jag va i badhuset ett tag när 20 simkunniga ungdomar satte sig till bords för frulle...att kloret ska sätta sig så jobbigt! en vända på gröna gatan sen va de dax o göra om kapellgatan till fort på yard! en välplanerad kväll utvecklades med diverse aktiviteter...jag måste säga att ja e riktigt imponerad av deltagandet i klädstrecket vilken prestation :) även sjöbecks hälsningsvurpa e något som sent kommer att glömmas...men sjöbeck de e rätt man måste va säker på att folk kommer ihåg en på en gång! utgång blev de ingen men en vända på bk fick de bli...dom där utgångarna har på senaste tid inte vatt bra helt enkelt...de e mest en kö faktiskt! hemmet kändes som ett klister...så klockan 7,30 söndag morgon vaknar jag upp i behov av att städa lite...något stört kanske men vilken renlighet!

inget varar för evigt verkligheten är tillbaka...måndag o PRO gubben anländer...de handlar om nån pensionärs förening...när gubben kommer in tänker man gertrud...gubben försöker lägga in en stöt på gertrud så han släpps numera inte in på kontoret för förhandlingar sånt sker ute på offentligt område...mest för att underlätta för gertrud...jag skickar in ett samtal till gertrud o berättar att hennes beundrare e på plats...o vad får jag höra från PRO gubben "vilken fint leende du har!" jag tänkte har gertrud redan anlänt...nej så va inte fallet o jag uppskattar inte komplimangen...o nej tack vi vill inte gå på några tusans bouleturneringar...

 


2010-10-07
21:55:28

kidsen :)


RobinIsabelleEddieAmandaWilliam

stjärnor som jag saknar alldeles för mycket

2010-10-01
21:57:10

vilken j-vla vecka...
...de e fredag o klockan e inte ens 22 o ja sitter här me skallebank o e sjukt trött...kan va resultatet av en tokjobbig vecka på jobbet...arbetsdagar som minst har innehållit 10 timmar...o 10 timmar denna veckan har verkligen inneburit 10 timmar intensiv jobb...alla verkar riktigt hungrig...man ska inte va negativ egentligen men när de känns som vi gör allt så kommer vi ändå ingenstans...tömmer man ena diskstället o hämtar de andra e de första redan fullt igen...evighetsarbete...sara o ja ha styrt upp företaget utmärkt med ett o annat energitillskott så har de gått fint :)

dagen till ära kommer en kund in för o köpa 15 eller nej 20 bitar paj...hej o hå vad betyder framförhållning...men vi e inte omöjlig kunden blir glad o vi blir glada :) annars kanske vi får sätta sorg på denna dagen...irene kommer in helt lessen...peli fåglen har dött...jobbigt så jag bjuder henne på en melonskiva o har lite psykologtalking med henne...

- jag frågar dig ärligt skulle du köpt en ny peli?!
- ja, så du slipper va ensam irene...
- men ja e för fan 85 år gammal! men jag tackar för ditt råd o ja ska fundera över de...

5 minuter senare kommer hon fram till mig o förklarar att hon ska hem o hämta 300 kr för att gå o köpa en ny peli eller åt minstånde kolla på en...irene hon e bra hon :)

veckan har i princip bara innehållit jobb...men jag o sara har också hunnit trycka in träning...nu e man ny klient på actic...ett gym som egentligen e tillför fullvuxna...jag hoppas ja kan få lite coaching så att även jag når fram till allt man ska nå till...träningen har börjat o man e glad :)

det har även hunnits med en vända på sjukan i magnetröntgen...kanske inte de roligaste men de ha varit min ända chans till powernap denna veckan...de negativa e att jag fick en såndär grej i armen...jag tror mina blodkärl e allergisk mot stick för dom försvinner...men på andra försöket ska man väl ändå va nöjd...jag frågar i vanlig ordning lite om det jag tycks verkar intressant...o vad passar inte bättre än magnetism! hörlurar o nåt huvudskydd på...det e dålig radiokanal i lurarna jag tänker de e väl bara o ha eller så hoppas jag att han ska byta kanal...han måste märkt att de där me radiokanal ändå va lite viktigt för mig för han frågade om ja ville byta...all tacksamhet till förstående läkare :) 1½ timme senare e man klar o lagom vimmelkantig...en vecka o de återstår o se om ja e normal...

9 timmars arbetstid kvar till en ledig dag på sisådär 21 dagar...man e väl glad :)