Mie

2007-10-04
20:13:53

kanelbullensdag ett hitt-på !

o ja e i själva verket lite negativ till sånna här plötsliga hitt-på men efter som ja e den arbetare ja e o har den arbetsplats ja har ha man inget val...man säljer kanelbullar o gör reklam !

så där tågar de in 500 kanelisar klockan 5 på morronen...lukten kan göra vilken nyvaken som helst yr ! ja packar upp o packar i kartonger man kan ju va glad att denna kletiga bulle bara firas en gång om året...tacka vet jag lucia lussekatterna e många men dom kletar i alla fall inte ! louise tågar in o vi firar kanelbullensdag tillsammans med praoelever o kunder ! händer nog inte så mycke spexat så här va ja kan tänka i närminnet...men en kund alltså ja kan inte bli annat än trött...hon beställer tårta av mej igår ja minns tantan för hon kunde inte se skillnad på ett bord o en tårta...men men alla har väl synproblem precis som ja ha hörselproblem ofta ! men som alla kunder så vet dom inte va som e i tårtan...vill bara ha som den ser ut...snälla människor alltså kära kunder vi bor inte i usa här e innehållet oxå en viktig detalj man kan få tårtan o se ut på dom flesta sett fastän att dom smakar olika ! i vilket fall...

kunden ha länge o väl stått där o bläddrat i den där pärmen me tårtor kommer fram o ber om hjälp försöker förklara...men nej ja går runt o kolla för största möjliga förstålese...hon vill ha den blåa tårtan alltså...den blåa tårtan står på ett blått bord men ja skulle aldrig kunna tro att bordet va en tårta men vi e ju olika...så ja förklarar att nej de e ett bord o ingen tårta...

- jaja ja vill ha en sån blå !
- okej...va ska den smaka...
- som den på bilden !
- men ja kan inte se va den på bilden smakar de får du välja själv...ska vi ta princess kanske...känner att ta fortsatt diskussion här hade vatt meningslöst för hon hade aldrig fattat !
- okej de blir bra ! o så vill ha ha text me...
- okej men de fixar vi till dej :)

idag kommer kunden in som bestämt o ska hämta sin tårta...den e blå ! men ooo nej den står ju inte på en blå bricka...men för bövelen de va ju ett bord människa ! hon blir missnöjd o påstår att de e helt fel...inte ens samma dekoration va de...vilken tur att kunden va så klarspråkig o förklarade att de skulle va samma dekoration oxå...hon undrar om de inte går o ändra på ! ooooo gör din tårta själv !!!! jo men visst fast de dröjer ju lite eftersom de e kö...o ja hade ju verkligen inte tänkt o flyga på o redigera tårtan me en gång...hon säger att hon inte har tid o accepterar de hela...o frågar om hon betalt rätt pris...ja blir trött ända till den andra hjärnhalvan !


för övrigt så jobbar vi på så att wagner skulle ha de så lugnt som möjligt...stackars emma e en sjukling...ja o louise e teamana som försöker fixa de mesta på fantasi :)




Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: