Mie

2009-12-23
23:44:24

allt e inte på topp...men jag e glad ändå!
...min kropp e inte riktigt på sin topp...en ovisshet som jag helst vill strunta i...men jag ser bara att de blir bättre...de e ingen mening o tänka för mycket...e nåt som de inte ska va så e de ju ändå meningen i grund o botten...

o nu e man tillbaka på banan...måndag o mie är utom sjukskrivning o tillbaka bakom disken...de märks att man levt ett chill liv lite för länge...sleten! men visst känns de bra o va tillbaka o inte behöva va som nåt kolli...på kvällen fick vi ju besök av calle...o vad gör man inte för o ställa upp lixom joda så att i förfrysningstillstånd va vi på plats :) mina tassar va blåa vid hemkomst men efter en stund ordnade de oxå till sig!

så vad händer mer i mitt frisläppta liv...jo axhem ha haft lite julmys med varma mackor o film! trots att varken jag eller axhem va så värst sociala just under filmtittandet...

o i denna lilla stad utanför jobbet kör en buss rätt igenom resecentrum...joda så att lite action fick vi allt se!

dagen till ära fick de bli tredje 4.45 dagen...övertid 2 av 3 dagar de va så här de inte fick bli...men de e inte så lätt o bara strunta i de...de blir lugnare tider då får jag hamna i ett mer seriöst tillstånd! de har vatt mycke landgångar på tapeten...o mycke av allt!

imorron e de dagen man alltid längtade efter när man va liten...den kommer spenderas tillsammans med mina kära kollegor sara o frida o bg med glitter i håret kommer de bli en bra start på dagen framför allt med gästspel från övriga kollegor :) 6-12 e de jag som hänger med mina kollegor o kunder! sen ska jag iväg o träffa tomten...jag saknar mina kids så de ska bli kul o leka av sig lite :)

men som cilla en gång sagt en mycket klok kvinna! 24 e barnens högtid...den 25 e de vår :)

merry christmas



Kommentar:
#1: Per mannen, myten, legenden

Tror bussföraren kände doften av ert bullbak och ville till er fortast möjligast, därav försöket att gena genom resecentrumsgången=)



Tjoflax myran

2009-12-28 @ 23:28:12
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: