Mie

2010-01-14
21:34:51

howdi
halloo!!!

i vanlig ordning e jag en mycket dålig bloggare...men här har ni mig igen :) livet rullar på helt enkelt...imon e de en månad sen man däckade in på sjukan...känns som jag vatt ansiktsförlamad till o från toklänge...men man vänjer sig helt enkelt...men de känns som det går åt rätt håll i alla fall!

lördagen bjöd på jobb med mina kära kollegor...vidare mot karlshamn där det ställts upp med inflyttningfest o stå hej! de va trevligt :) i vanlig ordning försöker jag organisera lekar o annat spex men med 20 deltagare inser även jag att detta inte blir lätt...kvällen förföljs av min oerhörda noggrannhet på hygien då desefiktionsmedlet e med...min tanke var att starta var är tvålen...men jag kände att nej de e nog mer en skånsk grej mig o linnèa emellan! utgång o hela kitet blev de...till compa vilket var en stor besvikelse...jag har ju själv lovat mig att inte beträda detta ställe en gång till efter utkastningen...men där var jag o sen blev de lite kaos...jag pausar på ett parkeringsdäck...har en nära dödenupplevelse i kylan...men jag vaknar upp med vinterjackan på hemma oss päronen o inte i en snödriva :)

de blir söndag o man mår som man gör efter en kväll med alkohol...mamma blir äldre o jag bakar kladdkaka :) hämtar mitt lilla knyte william! vi spexar för fullt hus :) han bara garvar de lilla livet! jag tänkte fånga han till hans studentplakat...om 18 år nåt tar ju sköldpaddan studenten o de gäller o va ut i god tid :)


Kommentar:
#1: Johanna

Vilken underbar bild! =) Klockren studentbild! Själv fick jag ett nakenkort... ;P I studentbild alltså ;)

2010-01-15 @ 12:42:17
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: