Mie

2011-09-15
19:09:30

dET är TaNKeN SoM RäkNaS
just nu känns det som det ända som snurrar i hjärnbalken är litteratur och allt vad det innebär...som vår lärare sa 200 sidor i veckan ska läsas...en chock för en annan som inte lyckats läsa mer än 2 sidor åt gången med risk för att somna...sömnen har fått en större prioritet och numera är en 8 timmars natt något som hör till det vanliga :) Idag har det väl betats av 80 sidor något jag känner att självstudier är sådär...låter slappt men nej det är ett måste att läsa när massa annat drar!
gårdagen bjöd på första examinationen...jag och redovisningar nej tack! godkänd men det var nog förbestämt att alla skulle bli det så speciellt var det inte men ett godkänt är ett godkänt oavsett :)
morgondagens självstudie kommer att bjuda på en studieresa till helsingborg närmare bestämt väla...en paus i litteraturen! Lite shopping kommer man att kunna unna sig fint ska det va :)
Och får även passa på att gratulera Emil som fyller 27 år imon...en bror som skapat något alldeles fantastiskt! En unik lite kille som jag saknar just nu!
tiden går fort här har vi minimannen i bebisformat :)

Kommentar:

This baby is so cute. I think that he will be a god boy.

2011-10-17 @ 09:00:17
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: