Mie

2013-08-25
17:36:50

Ibland är det tillåtet att vara oförstående...

Vilken helg, vilken vecka...som har spenderats till största del på företaget. Fredagen bjöd på både jobb i cafeet och på office...det första nämnda va trevligt liksom det sistnämnda men med en lite detalj på det förstnämnda. En kvinna upptäcker att kundtoaletten inte är helt fräsch och meddelar oss om detta, sånt kan ju få en att känna ett stort obehag...jag behöver inte säga mer än att det som skulle legat i toaletten va felplacerat. Och där av mitt val av rubrik ibland är det liksom okej att inte förstå varför vissa människor gör vissa saker, som i detta fallet felplacera på toaletten!

Resterande jobbdag flöt på och det uppstod inte mer obehag. Kvällen bjöd på inget mindre än Wizex fantastiska stämma. Jag är inte negativ mot Wizex väldigt trevligt dansband, däremot är inte riktigt dans min melodi! Det blev vad man skulle kunna tro svarttaxi från Wizex och bäckaskog, men så va inte fallet det va en vit bil och ett vitt taxibolag. Det var mer åkturen som skulle kunna tyda på att vi valt att åka där det inte går helt korrekt till med skattebetalningen. 140 va maxhastigheten vad jag kunde utläsa, snabbt gick det eller som chauffören ville få oss att tro "som i Turkiet" jag har bara lite oroliga minnen från taxiresor utomlands. Som den 26-åring jag är tog jag mig hem för nattens sömn, medans ungdomarna gjorde stan. Klokt val av mig då jobbet kallade 5 timmar efter hemkomst.

Från en bil till två andra, lördags underhållning va placerad åt Osby hållet i dubbel bemärkelse. Först en trip till Ikea för diverse inköp och en kycklingfilé jag inte blev helt nöjd med. Väl tillbaka till staden där jag bor byttes det till det större fordonet bagarbussen, bröllopstårtleverans och inte vilken som helst utan med mina kära kollegor. Tårtan blev levererad i ett perfekt skick och begav oss tillbaka, en tillbakaresa som kunde slutat mycket illa för en liten korvliknande hund på 4 ben. Vi tackar chauffören för den dramatiska räddningen och upplevelsen!

Minimannen har stått för dagens underhållning, trots att ipaden vunnit över mig. Nästa gång vi ses tror jag minsann att ipaden ska vara på lagning eller något liknande! Minimannen har gjort comeback på förskolan, enligt säkra källor från minimannen själv har han cyklar med sina kompisar och bajsat på pottan. Vilken pedagogisk verksamhet han får spendera dagarna på!

Nu ska här unnas semester i 2 dagar, det kommer att åkas tåg till huvudstaden! För att inte ramla in i den klassiska semesterfällan blir det jobb efter hemkomst fram till skolan börjar.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: