Mie

2013-06-30
23:08:18

Väderpåverkan!

Det är ju märkligt vad vädret ska påverka livet just nu, kan det vara ett ålderstecken?! Mitt liv kretsar kring vädret, yr är min mest använda app nästefter de socialmedierna som används aktivt. Dagen i Barcelona började med ett tjock moln över hela synfältet jag kunde se, solen hade inte en chans att ta dig igenom. Vad är det med begränsad soltillgång och Barcelona?! Har aldrig varit med om något liknande på föregående semesterturer. Är vädret inte på topp omprioriteras dagen till kulturella vistelser, familia byggnaden som tydligen aldrig blir helt klar blev dagens mål. Intressantare än byggnaden blev kotten som jagade enorma såpbubblor som nån kul kille gjorde. I hopp om att uppleva shoppinglivet tog vi oss till de mer välbärgade gatorna, stängt?! Stängt överallt i en storstad, knappt acceptabelt men man kan ju inte göra något åt saken. Dilemmat diskuterades över en lunch på BK, exotiskt eller hur! Helt plötsligt blev måltiden en trygg miljö för oss turister och vi kände igen menyn från vårt lokala BK, long chicken inte dumt alls faktiskt. Helt plötsligt försvann varenda moln och solen gjorde entré, lyckan var total och vi skyndade upp mot soldäck för att lägga beslag på varsin solstol. Min anti-solkräm aura har satt sina spår, men min kropp har fått en förändrad hudfärg förutom min rygg då. Imorgon vänder jag på kroppen och ser till att släta ut kroppens färgnyanser. Yr.no appen lovar strålande sol hela dagen, jag ser redan fram emot morgondagens utevistelse !

Kvällen bjöd ännu en gång på en måltid på Hard Rock Café. Summa av kardemumma, fin mat, fantastiska drinkar och toaletten känns fräschare än något annat som erbjuds i denna staden!

Uppmärksamheten på klockslaget av publiceringen av inlägget hoppas jag uppmärksammas då det inte sker morgontid! Jag har en vända-på-pensionärsuppvaknandet-alldeles-för-tidigt-kväll och hoppas på bra resultat inför morgondagen!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: