Mie

2005-11-24
20:00:25

Bussar, knivar o bomber !
Dagen börjar med en vanlig busstur till Karlskrona, men latheten drar i oss o vill att vi ska hoppa av innan så att  vi kan ta bussen som kör oss precis utanför skolan. När vi hoppar av märker vi att bussen redan gått, så vi tog ett studiebesök på sjukhuset tills nästa buss skulle komma...Lite långtråkigt där på sjukhuset, så vi går ut o väntar KALLT ! När väl bussen kommer hittar ja inte mitt busskort, ligger inte i väskan, inte i jackan OOO NEJ inte missa en buss till... Hittar de precis innan bussen ska gå låg i bakfickan :)

Chokladpraliner stod på dagordning... e inte lika kul som de låter... skulle hacka choklad o va händer jo man skär sej i fingret o ja som e så känslig för blod. Ser nu att fingret växt lite på bredden...hmm undra varför ???

Bussresan hem blev lite av vad man kan kalla skräckfärd av fantasin...
Vi sitter på bussen o blir plötsligt ensamma på bussen me en okänd väska... Tankarna går ! Vi kommer underfund me att där kanske de ligger en bomb ! Jag går upp o för att kolla på väskan, men vågar dock inte gå för nära för tänk om de skulle va en bomb.
Vi fundrerar allvarligt på att gå fram te chaffören o säga att någon glömt sin väska. Precis när vi bestämt oss för att gå fram, sticker ett huvud fram från sätet bakom och öppnar väskan. Va bra där va ägaren o resan blev genast mycket lugnare !

Kommentarer:

I enjoyed my visit. Greetings from Germany

2008-06-03 @ 13:07:34

Lively, fresh and designer work - really like the natural themes, and the website is cool! Worth a visit!

2009-08-26 @ 11:02:23
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: