Mie

2006-12-09
19:21:22

bilder på flytt !
just precis lite sånt ska publiceras...hemma i karlshamn för ett ögonblick...

alltså i fredags de va då de hela började o ja tog de största steget in i vuxenvärlden...klippte navelsträngen helt enkelt...här har vi kasson i en minst sagt inpackad bil...ingen polisstoppning men en himlans lugn körning som alltid helt enkelt...viktiga papper ska skrivas under o nycklar o brickor kommer i min ägo...nu gäller de bara o va så vuxen som dom tror att man e o hålla reda på allt detta...

här har vi en helt tom lägenhet som inom ett dygn fylldes till mängder...en sovalkov som de heter...en fortsättning me den gröna väggen som blev grå...o så sist men absolut inte minst...fönstrena storlek mega ! o va håller nu dom där persiennerarullgardinerna hus ?! den som ändå visste de...så summa av kardemumma en del kristianstadbor har under föregående vecka kunnat se hur jag sover...men inom 2 veckor ska de va ordnat påstod mannen som jag beställde rullgardiner av...ja tackar o bugar !
ingen mindre än mej själv fick äran att ta bort plasten från toaletten...krångligt som tusan men nöjd som tusan !

o så har vi porttelefonen...inget absolut inget konstigt annorlunda än vad det brukar vara...men i detta fallet fungerar den inte...de e ju lite annorlunda men man kan ju hoppas att den där elektrikern vatt där o ordnat till ett o annat...
kartonger o ännu mera kartonger...en en av ikea kassarna hittade kasson glas till en förbannelse...insnodda i tidningspapper o toapapper...allt för att undvika glasskivor...så glas e ju ingen bristningsvara i min lägenhet på första våningen där borta i kristianstad city !

ute i mörka natten...eller oxå inte möjligtvis på kvällen...så helt plötsligt kom kameran fram o så blev de en liten utifrån bild...allt ska ju dokumenteras !

här e den korridoren som ser ut som ett vandrarhemkorridor elle som en vanlig korridor...i alla fall e inte huset som vilket hus som helst...nej nej nej ! lite läskigt e de...ett gammalt psyksjukhus som stank urin o avföring tills det byggdes om till lägenheter...att de varit ett psykesjukhus kan skrämma mej...vem vet som kasson sa tänk om någon gammal boende kommer på besök...kan ju inte annat än o tacka för titthålet i dörren...o en port låst 24 timmar året runt !
inflyttad o klar !

mer bilder ska uppdateras på bilddagboken !

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: