Mie

2007-04-19
20:04:05

som igår en träning för sej !
...de va biff ala biff igår...men gymmet va ju inte på sin bästa sida...nej nej nått jordfelsfel så hmm...maskinerna va ju inte i full gång...men vi biffar ändå...på en något ofungerande benträningsmaskin...

vi biffar på me 40 kilo...nemen de ska väl kunna gå om ja tar i ordentligt...pressar som tusan...berättar för louise att nej de funkar helt enkelt inte...louise styrkan själv...men okej då testar ja för då vet vi ju att de fungerar ! visst visst klart...haha eller oxå inte...hon tar i för kungen o fosterlandet...nej konstaterat maskinen e sönder...vi springer lite...men just de stretching glömde vi ju nu när ja tänker efter...efter inomhus träning ut i utomhus motion !!!
bakom ett badhus o ut på en brygga...in i en skog...traska på en planka ! creepy elle de skulle de ju inte behövt va om inte för att de va mörkt...upptäckten av att inte komma ut...o skulle de blivit ett möte me en knivman skulle sankmark elle krock blivit de ända alternativet...vi överlever kommer ut på fasta marken...fasta marken där kvinnan blev knivstucken för inte så länge sen...trögt värre att man ska behöva va rädd av att vara ute...ja besegrar ännu en rondell...min andra i kristianstad ! vi går ja missuppfattar att vi e toklångt ifrån asta o friskvårdshuset...men de blev en nattpromenix som hette duga i alla fall...o ja bangar inte för en liknande !

Kommentarer:
#1: Hällen Kråkan Palmkvast & Olli Toboll

Dom där kvällspromenaderna, skulle jag uppskatta om ni lägger ner...speciellt i den där väldigt skumma terrängen bakom badhuset....inte ett dugg lämplig på kvällstid, anar att det var Signes idé, låter som en sådan....du får helt enkelt stoppa henne!....yngre människor behöver man ibland styra in på andra banor, precis som småbarn! Kram Hällen

2007-04-19 @ 23:45:12
#2: mie

haha tack för tipset :P men ja gillar de...däremot din syster e lite emot de vill jag säga...ja tar på mej hela skulden hon ville avbryta de redan i början men jag den äldra av oss sa nej !

2007-04-20 @ 20:25:29

I want to say that you have interesting info in this website. keep it going. thanks. greetings

2007-12-23 @ 21:16:09
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: