Mie

2007-04-05
21:48:05

torsdag en sån där skärtorsdag
alla dessa påskligheter...ja tycker de e mest krångligt ! o så frågar kunderna e de öppet på påskafton...snälla ni säg vad dagen heter på riktigt istället...ja e inte bra på alla dessa jesusdagar ! men i alla fall vi ha öppet alla dagar så de ska inte va nårra problem kära kunder ! idag har de vatt tokit mycke...men me en utstämpling klockan 15 tog jag klivet ut mot kristianstads centralare delar...på presentjakt till en kusin...o hur svårt va inte de...om inte himlans svårt...de fick bli en nödlösning boda nova glas i grönt...inget fel på de ja gillar dom ! o inte nog me att ja va o letade present till henne...till mej själv va ja inte på jakt men ja handlade i alla fall...2 timmar rullade iväg som aldrig förr !

skulle egentligen blitt en promenix men eftersom ja va en trött människa  så råkade ja somna hux flux i 2 timmar...smart o väldigt interligent o sova till 20.30 men ja e inte pigg för de så de ska nog inte va nårra problem o somna i alla fall !

Kommentar:
#1: Cilla.

"de fick bli en nödlösning boda nova glas i grönt..." Mie, de e ingen nödlösning, en dyr sådan iaf. För mig är en nödlösning en blomma eller en chokladkartong. ;o)

2007-04-10 @ 22:25:16
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: