Mie

2007-11-14
20:54:59

stockholm t/r...shopping, snö, ambasad, tunnelbana o förvirring !
En dagars semester...e numera över ! O när de e semester då e de effektivetet som gäller så de ha blivit stockholm o de ha blivit tågresa...gårdagen började som vanligt på ett fantasi men inte ensam...nej nej ingen provjobbare inget annat jobbigt...bara simon som kände för o gå upp tidigt ! klockan 4.45 va de vi som befann oss på fantasi ! de va frukost o de va oboy...simon åker buss för tåg e ju som sagt inte rikigt hans grej...louise anländer o vi jobbar på precis som vilken dag som helst...skillnaden sitter i att vi inte tänkte sluta som vanligt...svar nej de e vi som slutar innan 12 o tar tåget till ett kallare stockholm ! efter mycke om o men vill säga...louise e lite förvirrad i all stress o råkar boka fel dag på biljetten o de e mer elle mindre omöjligt o ändra på men som vanligt så löser de ju sig...vi jobbar ju på fantasi där ingenting e omöjligt !

Vi tog alltså tåget 12.23 ifrån ett kristianstad o drog oss vidare till hässleholm...där de va tågbyte till ett snyggare o snabbare tåg...tack men ja föredrar X2000 före öresundstågen...men sjävlklart ska de va förseningar...de kallas signalfel ! men de e bara o ta vi hamnar på tåger...o e lite i extas över denna bistro så de beställs plättar o kyllingsallad ! vi kollar på film o somnar...läser tidningar o allmänt drygar ! elle så kallas de kvalitetstid ! kommer ut från tåget då ha man anlänt till en snöig huvudstad ! lite shopping hinns me...en vända inom hemköp o de e vi som firrar maten till kvällen...natten tillbringas oss kusin ola ! en kall o lite hård natt...men va gör väl de när man e i huvudstaden o i de mest spexade studentlägenhetshuset ?!

ny dag nya tag ! vi har semester...om vi har en hel dag bara sådär mitt på en onsdag...men ingen vila o ingen värme för de ! svar nej ! klockan 6.27 e de vi som drar oss upp för o speeda ner till tunnelbanan...ja säger då de o detta stockholmare dom e ett stressat folkslag man blir lite stressad när man rör sig bland dom...de vankades i alla fall ett ambasad besök dagen till ära...me kylgrader o lite kläder e de ju inte lätt o klara sig...hoppar på en buss o tur man kollar upp de ena o de andra...för vi stod ju nämligen på fel sida så den bussen hade ju redan vatt på ambasaden...yeye vi hamnar rätt o kylan lixom biter sig på vi står i kö o ja e gnälligare än aldrig förr...jag fryser ! fötterna va orörbara o de va smärta...ja får helt enkelt avböja o hitta en buss att åka till centralen med...stackars louise blir ensam kvar i kylan me andra främlingar men kommer in ganska fort...medans ja värmer mej inne på pressbyrån !

de går fint på basaden o louise blir godkänd...dax för shopping men först frulle på donkan...bagel o grejer...shoppingen börjar o vi utforskar delar vi hittar till tar en tunnelbana till gamla stan...får en glimt av slottet...hamnar i kungsträdgården...o helt plötsligt när vi tänkt ta tunnelbanan tillbaka märker vi ju att vi redan är tillbaka...

de ha vatt 2 najs dagar må ja säga kalla o intensiva men skoj...louise o ja i ett nötskal hittar alltid bäst på egen hand till slut ! så nu sitter man här ensam på ett tåg hem...om en timme elle nått e man i hässleholm o där byter ja tåg sen ut i kylan för o ta sej gåendes till kapellgatan...louise åker hem imorron de kallas förvirring men de löser sig alltid !

Kommentarer:
#1: ebba

Var köper du helst dina skor? :)

2007-11-14 @ 21:00:53
#2: Louise

för vi är så jävla bra när vi ska göra nått, o visst mie har de varit kvalitets tid dessa dagar! tack som tusan att du ville följa me, o ibland får man va klen och åka tillbaka för att de är kallt.

2007-11-16 @ 19:44:04
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: