Mie

2007-11-01
00:06:23

våga fråga...de gör vi i Rix Fm !
Vi har en såndär ganska djup fråga...som egentligen ingen tänkt på men alla går o stör sig på !

Hej !
Vi är 2 tjejer som jobbar på cafè och serverar frukostbuffè till stadens kunder...men så kommer den eviga frågan alltid upp " varför är äggen svarta runt äggulan ?" Så klart vi i personalen också funderat över detta, men vet inte vad vi ska göra för att lösa detta äggproblem. När vi tar bort äggen ifrån plattan och öppnar upp ett ägg är det helt mörktgult alltså perfekt kokt. Men så efter ett tag så blir det svart runt gulan. Det händer både när vi låter äggen bli kalla och när dom fortsatt är varma. Kunderna klagar och vi vill gärna få bukt med problemet för bästa möjliga frukostbuffè. Har även upplevt detta problem på andra ställen t.ex på hotell som serverar frukostbuffè. Snälla för tusan hjälp oss...så är det vi som bjuder på frukost när ni har vägarna förbi Kristianstad ! Med vänliga hälsningar // Mie & Johanna med fler i personaltruppen på Conditori Fantasi i Kristianstad.

vi hoppas helt enkelt att detta kommer bli ett otroligt lyft för personalen !

Kommentar:
#1: Louise

Hahahha kloka. Kolla min blogg;)

2007-11-01 @ 10:01:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: