Mie

2008-01-08
21:55:37

tisdag...elle e de inte fredag imorron ?!
tankspridd e de minsta man kan säg om hjärnan...som sollar lite va den vill !

emma flickebarnet kom hem i hemmets lugna vrå...kröp ner under täcket o somnade som barnet själv...klockan ringer 4,07 ja e inte alls taggad för o ta dom tunga stegen upp...så ja vet har man nattgäst kan man ju låta den sova men sorry emma ja va tvungen o snooza de fanns inget annat som va viktigare denna tidiga morron...på jobbet hamnar jag...ganska normal till klockan e 7...sen kommer svackan jätte albert ! herrejissus de va riktigt längesen som ögonen inte orkade hålla sig uppe ! men man håller ut till man e i sitt esse igen...2 timmar sen va ja på banan igen ! efter ordinarie arbetstid e de ja o getrud som firrar o rengör skyltar...semlor e ett jippo för sig...kom till oss köp ett vykort till en vän skicka iväg o du bjuder på en semla...o de andra nya köp 9 semlor få den 10:onde på köpet...

efter jobbet e de ja som traskar mej upp i city...hämtar bossens album...glider inom hm uppför trappan...nya trumpisar men svar nej inte där alla vuxna människor handlar...sväng bakom hörnet bland rosa glitter o fjärilar välj dom svarta...att köpa dessa klädesplagg på den sidan gör livet mycke enklare...dom korvar sig inte i tårna ni vet så att man får mycke mycke längre fötter ofrivilligt...o framför allt lägg märket till att de finns en lapp så att man vet vad som e fram o bak...

de e jag som skapar hjortonsalt lukten på kapellgatan ikväll...jag bakar ! så gille ring mej...jag lovar dessa drömmar skojar man inte bort ! en sväng på maxi får de bli för ingrediens köp...för vem räknar me o hitta ägg o margarin i min välfyllda kyl ?! jag vet inte om de bara e ja som e så klantig o tappar påsen på väg hem så att sockerpaketet går sönder...de e så de kan gå !

snick-snack me louise på msn blir de oxå...veckan e spexat planerad ! jag längtar så de drar i kroppen...o tur e vlä att louise förvarnat familjen om att ja e under klass i engelska så vi inte ska stöta ihop i en för lång konversation ! men ja o emma övar o pratar me varandra...de e då vi kan klämma in dom svenska orden när vi vill komma vidare !

komplikationer som kan stötas på i ett främmande land med ett okänt språk...jag ska ta tag i de hela o hårdträna...man vill ju inte bli påträffad en gång till för att inte ha alla hemma !

Louise säger:du vill inte ga pa broadway
mie säger:va e de för nått
Louise säger:teater
mie säger:jo men de e ja inte negativ till
mie säger:elle vänta de e på engelska ?
Louise säger:sjalvklart
mie säger:då vet ja inte riktigt men kanske fattar ändå

mie säger:just de bio
mie säger:de e ju inte heller på svencka
mie säger:o herrejissus
mie säger:du får gärna förvana familjen att ja inte e så bra på engelska
Louise säger:har ha gjort




Kommentar:

Hello! If you want exchange links with my website, contact me please. I can install your link

2010-10-15 @ 11:09:45
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: