Mie

2009-09-06
23:07:06

Stockholm här kommer vi o lämnar ingen oberörd!
fredags va dagen Det då de va dax o ta sig norrut...me en helle som var ovetande om var hon skulle hamna med passet i handen...men självklart skulle vi in till våra kollegor o hämta lite maud...sen va de bara stress på schemat...med 3 minuters marginal o bilen parkerad på en 4 timmars parkering hann vi med tåget till huvfudstaden!

helle som inte visste var hon skulle fick ju börja resan med ögonbindel...spex o sjukt mycke skratt! under ett vindskydd elle på ett hostel skulle vi bo...eller nej jag o louise hade faktiskt planerat bättre än så...när vi landade i stockholm skulle vi ta oss till globen...o man känner ju stress me en gång för f-n ställ dig till höger i rulltrappan me en gång så att man inte ramlar kull! de e ju bra början att alla nästan ramlar så fort tunnelbanan startar...efter en stund så e vi vid globen som vårt hotell sitter ihop med...spexat lär ju bott en o annan kändis på de hotellet! första måltiden förtärs på mc donalds kanske inte de man räknar med när man kommer till stockholm men ska de gå snabbt o helle får välja så funkar de...vårt mål va gröna lund som tog oss tid innan vi hittade till...men efter sjukt lång promenad...värsta polispådraget...o en båttur va vi plats! 5-kamp va tanken :) sjukt kul...jag förlorade i vanlig ordning men som jag brukar resonera skit i de...poängen ligger i o ha kul...en runda o lustiga huset där de såg riktigt vanskligt ut för syskonen palmkvast innan vi kom in...o så radiobilar på de...sjukt kul :)

dax o bege sig till hotellet för o öppna en cider :) resturang besök va tanken men eftersom de kränkts så mycke hela dagen blev de alkoholintag iställer o häng kring globen området o lite fyllekebab då louise öppnar dörren när en man gör vad han ska sittandes på toan...

dagen innehöll foton o mycke skratt!

vi e inte dom som e dom så klockan va ställd på lördagen för o förtära en stadig frulle på hotellet...jag som inte e frukostmänniskan får prega ner en macka o mycke juice sjukt god förövrigt! tunnelbanan in till city...dagens plan shopping...de e rökutveckling på t-centralen poliser lite överallt men den känns som att de e inget o hänga upp sig på...vardagsgrejer i den stan! stress stress! dax för lite ombyte o sen in till city igen för att ta oss till circus för att se musikalen cats som för övrigt jag inte kan rekommendera då jag till o me tog tillfället i akt o ramla in i en powernap...innan cats tog vi oss friheten o ta en cider o lite våffla...efter cats fick vi trängas me alla andra stockholmare i en buss vi snackade för hela bussen lite skånska ska man ju få in i stan...en trevlig kväll på fridays för o inta ryggläge...

söndag o segdag...upp me frullen o så hittade vi platser så att man typ satt i globen coolt tyckte vi! taxi till centralen för o ta tåget hem...sjukt sega! helgen har varit på topp o ja konstaterar bara att sånt här bör man göra oftare!

 

tack för en sjukt spexad helg tjejer




Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: