Mie

2010-04-23
20:38:06

nästan perfekt
...på måndag e de jag som avviker från arbetsplatsen något tidigare för att träffa neurologexperten hade ju vatt bra om hon kunde gett ett namn på min ansiktsförlamning o kanske ett botemedel...för jag trivs inte riktigt me o se ut som ett svullet offer...men som läkarna ha sagt till mig de e inget farligt de e bara de att du e utan för ramarna för en vanlig ansiktsförlamning...någonstans e ja rädd men jag kan inte göra nåt så de e bara o vänta...men att har ansiktsförlamning mer vill jag inte! 4 månader e tillräckligt tycker jag...

i övrigt e de ju levandes! de e jobb o jobb o jobb...en stundande magaluf resa som gör att man känner att de funkar o jobba mycke nu...de kommer va sol o drinkar helt enkelt! jag längtar till kommande grillkvällar...inlinesturer... allmänt mycket sommar!

fredag en dag som mer än ofta har blivit en mobbad dag då jag brukar göra underliga saker som att skriva schema...vika tvätt...rensa garderoben o idag kommer jag utveckla det hela med att rensa avlopp så glamoröst liv lever jag...tacka vet jag lördagar då e de mer än oftast nåt spex på gång...morgondagen ser visserligen lite osäker ut...detta e inget jag e så positiv till...ser helst att i alla fall helgen är planerad så att man kan ha nåt o längta efter :)

nehe nu ska väl jag ta tag i allt mobbat i detta hemmet...

över o ut!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: