Mie

2012-01-01
13:58:04

2011 ett år i backspegeln!
jag tänkte som många andra göra en sammanfattning av 2011 ett bra år med mycket förändring

JANUARI

Min sista månad i min livs första lägenhet i festhuset! 4 år hade gått sedan inflytt och jag kände att ett steg vidare till ett samboboende skulle vara mer än på sin plats :) Men inte att förglömma vilka roliga tillställningar som infunnit sig i det huset...det var öppna dörrar och man kände de flesta!
FEBRUARI

Flytt till 60+ hus med Filip :) trivs som fisken i vattnet! Eddie fyllde 5 år och med det så märkte jag ännu en gång att jag också kommer att bli äldre...
MARS

Jag fyller 24 år! Men månadens höjdpunkt var helt klart skidresan till Trysil...Jag har för första gången i mitt liv bott i Norge för en vecka! Åkt mycket skidor och hoppat på minigupp :) Varit på afterski och haft allmänt riktigt trevligt! Det var även inflyttningsfest i den nya lägenheten, många nära och kära och det var mycket trevligt :)
APRIL

Robbe fyllde 12 år och det var lika gammal som jag var när han föddes så ja ännu en gång upptäcker jag min ålderdom! Vi åker på Stockholms weekend med family! Ett äventyr med allt vad det innebär :) Det är även i april jag bestämmer mig för att ta steget från fantasi till skolbänken, det söktes alltså till högskolestudier!
MAJ

Amanda fyller 2 år :) annars känns denna månaden allmänt luddig! en månad med mycket kalas och en tysklandsresa! Vi gick 2.1 mil och kände oss allmänt glada över detta!
JUNI

Wille mannen fyller 2 år :) Det är studenter i hela staden! många tårtor och allt vad det innebär! Det firades även midsommar en trevlig tillställning som ägde rum i Tollarp med mycket lekar och spex :)
JULI

Kristianstaddagarna! Jag får besked om att jag är reserv till högskolan och tror på hoppet :) Jag och Filip bokar en sista minuten till soliga Grekland! Ett bra beslut :)
AUGUSTI

Vi befinner oss i soliga Grekland, där vi har en toppen vecka med drinkar, sol och äventyr! I övrigt jobbade jag en del på kontoret och såg mig mer som en officeanställd :) I övrigt var augusti en månad som mest gick i väntans tecken där jag inte visste hur framtiden skulle se ut...skolbänk eller jobb! Reserv 1 är resultatet...

SEPTEMBER

Någonstans här öppnas en ny värld...från att ena dagen inte vara antagen till att nästa dag vara student...något omtumlande! Men jag blev i alla fall student och gjorde min första examination :) På samma gång har jag lärt känna en hel massa nya studiekamrater! En klass att trivas i ibland har man tur :)
OKTOBER

Skollivet rullar på och man har lärt sig hitta på högskolan! Jag lever i en matvärld med nudlar då Filip jobbar med militärer och hälsar på i USA. Jag upptäcker samtidigt att matlagning är kanske något som jag borde utveckla men inte riktigt gjort än idag! Jag är även på min första praktik på förskolan :) Barnen är fantastiska! Jag får många nya kompisar som jag faktiskt saknar :)
NOVEMBER

Bella fyller 9 år och alla mina stjärnor har fyllt år en varsin gång! Skolan är allmänt rörig och vi ger kritik till högskolan...Jag börjar bli sugen på lite semester :)
DECEMBER

Årets sista månad som vi precis lämnat! Jag får helt plötsligt uppleva hur det är att gå i skolan men ändå får indraget jullov! en vetenskaps rapport ska skrivas som ännu inte är klar...julafton, juldagen, nyårsafton har passerat! Mycket firande med familj och vänner! Jag har varit skåning i 5 år och trivs fortfarande :)

JAG ÖNSKAR ALLA EN GOD FORTSÄTTNING PÅ ÅRET OCH HOPPAS SOM ALLA ANDRA ATT 2012 ÄR ETT BRA OCH GIVANDE ÅR PÅ ALLA SÄTT OCH VIS




Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: