Mie

2013-04-09
14:08:51

ännu en ny fas
...det är tydligen mycket som ska hända när man passerat 25!
 
Jag har nämligen skrivit mitt livs första CV, nu är det dags att ta ett steg ut i verkligheten. Min erfarenhet av CV är bara att läsa dem och de personliga breven, det kan ju va ett rent nöje. Jag hoppas att jag lärt mig av alla andras misstag, för frågan är väl om det verkligen är intressant om jag tittar på nyheterna och inte dricker någon alkohol om jag ska söka jobb till ett cafè?! All information som inte rör arbetet har jag alltså utelämnat. Varför har jag då redan skrivit mitt livs första CV när inte min examensdag är förrän 2015? Sommaren kommer jag ju agera lite av varje på företaget, tryggt och bra. Men skolan erbjuder så mycket självstudier att jag känner mig stressad av risken att bli rastlös, så nu är det vikariepoolen som verkar vara grejen! Och ju mer erfarenhet man har i livet, desto bättre bör det vara.
 
Annars går mitt nya liv helt enligt planerna, målet är träning 2 gånger i veckan och vardagsmotionen på det! Veckans första pass har precis passerat och det känns toppen :)
 
Nu är det VFU mål och projektplan som ligger i fokus samt lite tvätt, förhoppningsvis är jag rätt ute så att jag inte tallar på någon annans tid. Antar att sådant inte uppskattas av övriga grannar...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: