Mie

2013-03-10
19:55:00

24 timmar kan vara för lite!
...bloggen lyser med sin frånvaro, liksom allt mitt bloggläsande!
 
Den senaste veckan eller jag vill säga de senaste veckorna har mina dygn förkortats med några timmar känns det som, eller så har det helt enkelt varit för mycket att göra och tänka på. Det är ju skola, jobb, socialisering och en del självstudier som kretsar under dygnets timmar. Jag tror självstudierna tar mest tid, det är då jag åker till Malmö och shoppar, tar en lunch på stan eller gör något annat som också är väldigt utvecklande.
 
Nytt på skolfronten är en ny praktikplats spännande och utmanande, men hade jag fått bestämma hade jag varit kvar på min förra. Perfekt gångavstånd och en bättre avdelning är nog inte så lätt att hamna på igen. Fördelen med att ha en närliggande förskola är att man får mer sömn och dessutom slipper man gå vilse. Trots att jag kollat upp förskolan med bil och hjälp av Filip blev det genast ett problem att hitta, kanske inte helt oväntat med tanke på mitt lokalsinne. GPSen på telefonen hjälpte mig genom landsväg och åker, men jag hittade och 10 minuter försenad anländer jag till kidsen. Får säga att jag ändå blev imponerad av min förmåga att inte bli mer försenad! 
 
Det är mycket som kretsar runt skolan nu. Fredagens examination kunde minst sagt jämföras med mötet med någon av de mest speciella kunderna på företaget. Jag menar ju självfallet inte mina studiekamrater utan läraren, handledaren kalla henne vad man vill men vi sjunger inte samma melodi. De som är mest negativa har gjort bäst ifrån sig, jag är inte riktigt beredd att hålla med. För mig handlar det mer på vilket sätt man gör det. Vi fick en diss av läraren och en och annan hiss av studiekamraterna, läraren har svårt att peka på den svaga punkten men hon menar att det hon säger är rätt. 
 
 
En bra avslutning på veckan resulterade i ett besök hos minimannen som alltid sprider ny energi och glädje! Minimannen som blivit större på bara nån vecka, det sprutar ord ur munnen på killen. Det är så kul att höra på allt nytt som dagens favorit ord "bajsumpa bajsumpa"... :)
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: