Mie

2013-03-31
22:02:33

Påsk en högtid

...som inte firas fullt lika aktivt som jul, vilket mest ses som positivt då julen är stressens högtid!

För att inte komma allt för långt från ämnet tillbringades min långfredag i det gula varuhuset, för att vara mer exakt befann jag mig i Ullared! Och jag kan tillägga att vi inte va ensamma på plats...tanken att shoppa va det mer än vi som hade som mål. Det var trångt, jag vill säga något av det värsta jag varit med om. Mer shopping kommer det att bli men dock inte i påsktider...hemmet har numera fått nya handdukar och stekpannor vilket är en positiv detalj! Det gula varuhuset är ett fenomen de flesta känner till, då kanal 5 hjälpt till att informera om detta. Även under gårdagens jobb kom detta på tal med kollegorna och en av de manliga kunderna var inte sen att lägga in en kommentar om att han kände samtalet hemifrån!

Gårdagen tillbringades i vanlig ordning på företaget för att ta den blänkande bilen till staden som jag tillbringade min uppväxt i. En date med minimannen stod på schemat, men även en date med en något mindre filur och hennes familj. Kul med alla dessa kids som föds till världen! Jag och minimannen hade något form av testa på alla cyklar och bilar från förrådet eftermiddag, han var nöjd och jag hade kul så vi hade det bra! Och som pricken över i:et tändes grillen, jag hoppas på mer av den varan i sommar :)

En dag kvar av påsken återstår och då slår vi på stort med att gå på påskmiddag! Vilken helg, jag känner mig sund :) som en liten parentes har inlinsen varit ute på premiär, jag hoppas på mer sol och mindre grus på vägarna!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: